uTku^
Üye
Nokia e50mi yoksa Nokia 6300mı?
Arkadaşlar 300-350ytl fiyat aralığında olan bu iki tel arasında kaldım.Aslında başından beri düşündüğün telefon 6300dı.Gerek kamerası,tasarımı,fiyatına göre özellikleri olsun çok güzel bir telefon.Ancak artık herkeste var artık.çok sevmem böyle durumları derken tesadüfen e50 die bir modele denk geldim.6300dan cüzi bir rakam daha ucuz.ancak ekran renk sayısı ve kamera özellikleri 6300dan daha düşüktü.radyosu çok önemli olmasada yokmuş.beni cezbeden ses çıkışı çok güzelmiş ve symbian kullanması.ve pilide çok fazla gidiyormuş.63lerin çok dayanmıyormuş.symbian olması bu sefer yavaşlık sorularını getirdi.internette araştırmalarıma göre n serilerinden bile hızlı çalıştırıyormuş symbianı.ama sonuç itibari ile nokianın kendi işletim sistemide süper.her nese beni başta belirttiğim gibi cezbeden şey bu telefonu yeni görüşüm ve çou kişide olmaması.ayrıca duruşu flan daha ağır oturaklı geldi.youn olarak e50 düşünsemde internette telefondan gelen aramalarda telin handsfreeye geçtiği ve kilitlendiği yazıyordu.ancak hepside değil.ama karşılaşan sayısıda fazla.belki güncellenmiştir.ne dersiniz tercihimi neyden yana kullanayım?
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca e50 eski bir modelmiş 63e göre ancak bunla ilgilenmiyorum genelde aldığım teli bozana kadar kullanırım satış düşünmüyorum yani
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca e50 eski bir modelmiş 63e göre ancak bunla ilgilenmiyorum genelde aldığım teli bozana kadar kullanırım satış düşünmüyorum yani
karar snn...