Nokia E50 | Joistik Bozuldu ! | YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E50 | Joistik Bozuldu ! | YARDIM
Evet arkadaşlar joistik bozuldu. Joistik tuşlarını 2, 4, 6, 8, 5 yapan "ajoy" programının 1.2 sürümünü kullanıyorum. Ancak bu programın çok eksiği var, örneğin 8 e basılı tutunca bir kez aşağı iniyor, birçok programda bastığım tuşlar basılı kalıyor örneğin internette gezerken 2,4,6,8 tuşlarından birine arka arkaya basılı kalıyor ve sayfanın sonuna kadar geliyor.
Ajoy programının daha yeni bir sürùmü var mı, daha iyi bir program var mı ya da başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Hasan

Üye
virtualkey kullan o daha kullanışlı

skaynetim

Üye
e50 dokunmatikmi

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
virtualkey kullan o daha kullanışlı

teşekkürler kardeş dediğin gibi daha kullanışlı ancak ajoy gibi programı aktiflestirme, pasifleştirme kısayolu var mı yazı yazamıyorum bununla

Hasan

Üye
Uygulamaya gir seçenekler //load mode/navigation digit de

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
tamam da her yazı yazacağım zaman bunu yapacak mıyım ajoyda arama tuşuna uzun basınca program pasifleşiyor ve 2,4,6,5,8 tuşları normal görevini alıyor, yazıyla işim bitince de tekrar arama tuşuna uzun basıyorum ve 2,4,5,6,8 tuşları normal görevîni alıyor. Virtualkeyde de bu tùr bı kısayol var mı

Hasan

Üye
malesef o yok

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
off program çok iyi ama tek eksiği oymuş. Başka bir önerisi olan var mı

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar başka alternatif var mı

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
hala yardım bekliyorum

kalpsizşair

kalpsizşair

Üye
bence bi telefoncuya götürüp joistiği değiştir. Valla en fazla 25tldir tahminim, 25 tl içinde bu eziyet çekilmez...

efsane717171

Üye
    Konu Sahibi
evet son çare o .(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt