Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia e50 2gb kaldırır mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luupuus
Üye
Konu Sahibi
nokia e50 2gb kaldırır mı?
nokia e50 2gb kaldırır mı?Arkadaşlar lütfen cevap yazın bende 512 var hiç bişeye yetmiyo şimdi 1gb alsam 2gb ile arasında az bi fark var özellikle deneyenler varsa lütfen yazsınlar
nokia e50 2gb kaldırır mı?Arkadaşlar lütfen cevap yazın bende 512 var hiç bişeye yetmiyo şimdi 1gb alsam 2gb ile arasında az bi fark var özellikle deneyenler varsa lütfen yazsınlar
Arkadaşım E50 yi 2 Gb kaldırmaz... Bırak E50 yi N73 ü bile kaldırmıyor. 2 Gb kaldırmadığı için adamlar zaten N73 ME yi çıkarttılar... Bence 1 Gb ama fazla lazım olmuyosa 512 Mb kalsın telde
Tec/-/no
Üye
mobiletisim de maximum 2gb destekler diyor ama benim önerim 1 gbkullanman..Bu arada toprakümit arkadaşım N73 2 gb destekliyor ben kendim kullanıyorum
Casy
Üye
abi e50 'm war 1gb yetiyprda artıyor bile tavsiyem gereksiz veri bulundurma cihazda (512 yi takınca daha hızlı oluyor ama 1gb de bile mükemmel hızı nede olsa 235mhz)