nokia e50 2gb kaldırır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luupuus

luupuus

Üye
    Konu Sahibi
nokia e50 2gb kaldırır mı?
nokia e50 2gb kaldırır mı?Arkadaşlar lütfen cevap yazın bende 512 var hiç bişeye yetmiyo şimdi 1gb alsam 2gb ile arasında az bi fark var özellikle deneyenler varsa lütfen yazsınlar

toprakumit

toprakumit

Üye
nokia e50 2gb kaldırır mı?Arkadaşlar lütfen cevap yazın bende 512 var hiç bişeye yetmiyo şimdi 1gb alsam 2gb ile arasında az bi fark var özellikle deneyenler varsa lütfen yazsınlar

Arkadaşım E50 yi 2 Gb kaldırmaz... Bırak E50 yi N73 ü bile kaldırmıyor. 2 Gb kaldırmadığı için adamlar zaten N73 ME yi çıkarttılar... Bence 1 Gb ama fazla lazım olmuyosa 512 Mb kalsın telde ;) :oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
mobiletisim de maximum 2gb destekler diyor ama benim önerim 1 gbkullanman..Bu arada toprakümit arkadaşım N73 2 gb destekliyor ben kendim kullanıyorum ;)

Casy

Casy

Üye
abi e50 'm war 1gb yetiyprda artıyor bile tavsiyem gereksiz veri bulundurma cihazda (512 yi takınca daha hızlı oluyor ama 1gb de bile mükemmel hızı nede olsa 235mhz)

toprakumit

toprakumit

Üye
mobiletisim de maximum 2gb destekler diyor ama benim önerim 1 gbkullanman..Bu arada toprakümit arkadaşım N73 2 gb destekliyor ben kendim kullanıyorum ;)
Destekler fakat çok hantallaşıyor.. Bende N73 ME vardı 2 Gb. Arkadaştada N73 vardı 2 Gb. Benimkisi onunkine göre uçak gibiydi...

Casy

Casy

Üye
aga nokia e50 ben 2 kullanıyom hemde çakma 18 liraya aldım orjinal 40 lira hiç kasmıyo gayet memnunum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
E50 RAhat KAldırır 2gb.

lotus33

Üye
ben de e50 kullanıyorum anladığım kadarıyla e50 bir multimedya yada oyun telefonu değil bunu kullandıkça fark ettim

kekilator105

Üye
ben 2gb kullanıyorum sorun yok

Symbiont

Üye
ne 2si 4 bile kaldırır bu arada n73 ile e50 aynı telefon deil bunuda söylemiş olayım e50 iş telfonudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt