nokia e5?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
nokia e5?
nokia e5 nasıl telefondur arkadaşlar kullananlar varsa söyleyebilir misiniz?

pRime.

pRime.

Üye
Tavsiye ederim dostum. Hızlı ve kullanışlı. Özellikleri ve donanımı da tatmin edici.:oke:

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
eyw dostum baska kullanan arkadaşlar varsa yazablirler mi acaba?

technoblue

technoblue

Üye
bi arkadaşım kullanıyor ondan gördüklerimi ve duyduklarımı söyleyeyim. ilk olarak telefonun tasarımı bence başarılı. telefonun tuş takımı çok çabuk soyulmaya başladı hemde arkadaşım öyle çok kullanmıyor telefonu. telefon gayet hızlı ama bazen donma ve takılmalar oluşuyor. kamerası 5mp ama pek de iyi çektiği söylenemez. ses açma kapama tuşları fazla sert. aklıma son gelen de sesi pek tatmin edici değil.

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
peki saol. baska arkadaşlar yok mu kullanan?

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadasta gordum.. pek yakın arkadasım olmadıgı ıcın kurcalayamadım ama idare eder...

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
hmm baska arkadaşlar yok mu acaba? :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
maalesef benim arkadaşlarımda yok bu telefon :ağlarım:

Ocean258

Ocean258

Üye
Genel olarak yorumlara bakılırsa guzel bı telefona benzıo ama.. bı karar verebıldın mı ?

blade__7

blade__7

Üye
    Konu Sahibi
fireman87

fireman87

Üye
Symbian telefonlarından daha önce basıma çok kötü bişey geldiğinden dolayı öneremiyorum, nokia tamamiyle benim için bitmiştir.. Servis sıkıntısı ve sistemsel hatalar gözden düşürmeme neden oldu.. Öyle bi telefona o kadar para verilmez diye düşünüyorum ayrıca.. Piyasda android ve ios kaldı baska işletim sistemi yok gibi zaten olanda nokiada var oda yakında tarih olucak anna'da tutmazsa eğer.. Objektif olmak gerekirse, Tasarım ve fiyat kötü :cool

Ocean258

Ocean258

Üye
Android cok daha ıyı symbiandan.. ama zevk meselesi... E72 de guzel telefon gercekten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt