Nokia e5 yardimm !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
Nokia e5 yardimm !!!!
ARKADAŞLAR BEN 6 AY FELAN ÖNCE NOKİA E5 ALDIM ÇOKTA MEMNUNUM FAKAT BİLMEDİĞİM VE ÇOK SAÇMA OLAN ŞEYLER VAR ŞİMDİ ;

1)NOKİA E5-00 a flash playeri yükleyemiyorum hiçbiyerde yok varsada hep .sis şeklinde fakat benim telefonum desteklemiyo bunu nerden bulabilirim ? bulabilirmiyim ?

2)-

3)Bu telefonu çoğu sitede bakıyorum yazılım güncelleme felan diyorlar symbian güncellemesi felan ben bunu nasıl güncellerim ?

4)Arkadaşlar samsung telefonlarda ANLIK MESAJLAŞMA var çok seviyorum ben böyle olmasını bu telefonda yapamazmıyım yani alt alta mesajlaşmak 1 kişiyle ?

ARKADAŞLAR BİLİYORUM ÇOK ŞEY İSTİYORUM EVET AMA BEN BUNLARI 6 AYDIR BİLMİYORUM VE BİLMEYİ ÇOK İSTİYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN TEŞEKKÜRLER.

anılbaran

anılbaran

Üye
E5 ile Youtube dan video izleyebiliyosan zaten vardır lite olanı tabi.Başka da flash player yok ,mobil cihazlar için desteğini kesti(android dahli).

Guncelleme için Nokia suit kullanabilirsin

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
E5 ile Youtube dan video izleyebiliyosan zaten vardır lite olanı tabi.Başka da flash player yok ,mobil cihazlar için desteğini kesti(android dahli).

Guncelleme için Nokia suit kullanabilirsin

Kardeş tamamda ben youtubeden izliyorum RealPlayer var ama izlesene akıllı tv den felan izleyemiyorum yokmu yani flash player e5 için ? bide nokia suit le yapamıyorum kardeş ben Nokia senk. var bende ondada güncellemeleri kontrol et diyorum güncelleme bulunamadı diyo :S kafayı yicem ya

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
peki diğer sorularıma cevap verirmisin kardeşm

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
yardımmmmm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar cevap verin ya

DaNq3rB0y2

Üye
flash player desteklemediği için izleyemzsn , güncelleme içinde en iyisi navifirmden dosyaları çek flashla , anlık mesajlsma için ı phone mesajlsma programı var yada sohbetler uygulaması modu var sisteme gömerek flashlayabilirsin

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
ARKADAŞLAR BEN 6 AY FELAN ÖNCE NOKİA E5 ALDIM ÇOKTA MEMNUNUM FAKAT BİLMEDİĞİM VE ÇOK SAÇMA OLAN ŞEYLER VAR ŞİMDİ ;

1)NOKİA E5-00 a flash playeri yükleyemiyorum hiçbiyerde yok varsada hep .sis şeklinde fakat benim telefonum desteklemiyo bunu nerden bulabilirim ? bulabilirmiyim ?

2)-

3)Bu telefonu çoğu sitede bakıyorum yazılım güncelleme felan diyorlar symbian güncellemesi felan ben bunu nasıl güncellerim ?

4)Arkadaşlar samsung telefonlarda ANLIK MESAJLAŞMA var çok seviyorum ben böyle olmasını bu telefonda yapamazmıyım yani alt alta mesajlaşmak 1 kişiyle ?

ARKADAŞLAR BİLİYORUM ÇOK ŞEY İSTİYORUM EVET AMA BEN BUNLARI 6 AYDIR BİLMİYORUM VE BİLMEYİ ÇOK İSTİYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN TEŞEKKÜRLER.

bende E5 kullanıyorum o yüzden sorularını cevaplandırmaya çalışacağım
1) Symbian işletim sistemli telefonların(v3 & v5) flash desteği vardır(flash lite)
2) Yazılım güncellemesini menü>kntrl paneli>SW güncelle den yapabilirsin
3) Anlık mesajlaşma uygulaması olarak whatsapp ve nimbuzz programlarını öneririm(mağazada var)
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. kardeşim yardımcı oldunda flash playeri şimdi ben yükleyememmi ? yani ben mağazada felan hiçbiyerde bulamıyorum flash playeri bazı sitelerde var ama .sis ve .sisx onlrı desteklemiyo telefon :S

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eyw. kardeşim yardımcı oldunda flash playeri şimdi ben yükleyememmi ? yani ben mağazada felan hiçbiyerde bulamıyorum flash playeri bazı sitelerde var ama .sis ve .sisx onlrı desteklemiyo telefon :S

Flash player'ı kendin yükleyemezsin firma tarafından yayınlanması gerekir o da artık çok zor çünkü Nokia Symbian'dan desteğini çekti :bye:

BloodLy-PrN

Üye
    Konu Sahibi
Of ya samsung telefonlarda bedavaya yapıyosun hemen android mağazasından bedavaya :S tamam eyw. kardeşim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt