nokia e5 işlemci hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cebim

Üye
    Konu Sahibi
nokia e5 işlemci hızı
selamun aleykum; bu sorun ne kadar sorun bilmiyorum ama bişey dikkatimi çekti. yüklediği xplorer ve xclear programlarında telefon bilgilerini görebilme var işlemci hızı 192mhz olarak gosteriyorlar. nokia kendi sitesi dahil birçok sitede ise 600mhz olarak diyor. programlar değeri tam olarak algılayamıyor mu yoksa nokia benim telefona düşük hızlı işlemci mi takmış: teşekkürler

erdmerdm

erdmerdm

Üye
benim c5 i 192 gosteriyo

Symbianize

Symbianize

Üye
192 mhz symbian kaldirmaz onlar kodlanirken oyle kodlanmis

cebim

Üye
    Konu Sahibi
c5 369 mhz olması gerek demek onada 192 diyor benim eski n79 da 369 idi onda normal gösteriyordu bunda düşük gösteriyor demek ki bende bi problem yok :) teşekkürler

ismail

ismail

Üye
Benim kide 369 olması getekirken 368 gösteriyo :D

erdmerdm

erdmerdm

Üye
ismail senin soruna acil bi cozum bulmak lazim.d.d

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
PhoNetInfo adındaki program gerçek sonucu gösterir, x-plorede hata olmakta 3d grafik yongasının hızını gösterir bazı cihazlarda, mesela benim eski n95 de öyle idi.

• Beğen
Tepkiler: cebim
arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
walla benim e5de de oyle yaziyoda bi ara bi pro wardi adini hatirlamiyorum bidaha da bulmadim ztn. Programdan open all diyince butun prolari aciyordu. Telefonda hic kasma olmadi. Bende 600mhzdir dogrudur diyip gectim. Artik ne kadar mantikli sen karar ver :)

cebim

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: herkese

phonetinfo baktım şimdi evet 600 mhz gösteriyor ve birkaç şeyle bırakmamış telefonun her yerine girmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt