nokia e5-00 bu fiyata daha temizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemalben1

cemalben1

Üye
    Konu Sahibi
nokia e5-00 bu fiyata daha temizi
Telefonumun hiç bir sorunu yoktur. Klavyesinde silinme yoktur. Sarjı gayet ıyı gıdıyor yanında

yedek bataryasıda vardır. Yanında sarj aleti vs

verilecektir. 70 tl degerinde nokia bh-217

bluetooth kulaklıkda verilecektir. Telefonum

temızdır.

Garantisi devam etmektedir Kasa kapak kompe orjinaldir.( telefonun orjinal kasası 110 tl)

Telefon kutusuyla gönderilecektik. Pek belli olmayan ekran kapagında bi hasar olmuştur.

2 gb hafıza kartı hediyedir. Faturası kıtapçığı herseyi verilecektir 8 ay daha garantisi vardır.

İzmir için tercihimdir. kargo ile isteyen olursa önce para heabıma snra cıhaz gonderimi olur.

Pazarlık vardır.Takas android samsung hariç android telefonlarla olur. Değiştirme sebebim android merakımdır :)

Fiyatı 350 pazarlıklı diyelim resimler

fk555897

fk555897

Üye
Fiyatı biraz pahalı. Arka kapakta ufak tefek çizikler var. Başka çizik vs. görmedim. Sadece fiyatı pahalı.

cemalben1

cemalben1

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı biraz pahalı. Arka kapakta ufak tefek çizikler var. Başka çizik vs. görmedim. Sadece fiyatı pahalı.
fıyatını biraz yüksek tuttum pazarlıklı dedim 300 tlye vereceğim zaten aksesuarı oldugu için bu fiyatı istiyorum telefon normalde 200 tlye vereceğim telefon yani.

edgar44

edgar44

Üye
Telefonumun hiç bir sorunu yoktur. Klavyesinde silinme yoktur. Sarjı gayet ıyı gıdıyor yanında

yedek bataryasıda vardır. Yanında sarj aleti vs

verilecektir. 70 tl degerinde nokia bh-217

bluetooth kulaklıkda verilecektir. Telefonum

temızdır.

Garantisi devam etmektedir Kasa kapak kompe orjinaldir.( telefonun orjinal kasası 110 tl)

Telefon kutusuyla gönderilecektik. Pek belli olmayan ekran kapagında bi hasar olmuştur.

2 gb hafıza kartı hediyedir. Faturası kıtapçığı herseyi verilecektir 8 ay daha garantisi vardır.

İzmir için tercihimdir. kargo ile isteyen olursa önce para heabıma snra cıhaz gonderimi olur.

Pazarlık vardır.Takas android samsung hariç android telefonlarla olur. Değiştirme sebebim android merakımdır :)

Fiyatı 350 pazarlıklı diyelim resimler

HTC TOUCH 2 İle TAKAS ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...