nokia e 72 yardım lutfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uemrah7

Üye
    Konu Sahibi
nokia e 72 yardım lutfen...
telı yenı almıs bulunmakatayım ...kısacası vıdeo sıtelerıne gırıp vıdeo ısleyemıyorum yardım ..flash player ıstıyo ama bulamdım...

scuf

scuf

Üye
skyfire web tarayıcısını indir ordan gir.

hakan_wanted

hakan_wanted

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum bu konuda bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa çok ii olur :)

hiram34

hiram34

Üye
Arkadaşlar boşuna zaman harcamayın yaklaşık 20 gündür işin üstünde çalışıyorum, ancak sonuç yok... Yani e 72 den internette video veya dvr camera seyredilmiyor..

ada965

Üye
kardeş bendede e63 var şu sitelerden izliyor nokia web tarayıcısı video google,video75,dailymotion

theemnt

theemnt

Üye
arkadaşlar ben de e72 kullanıcısıyım telefonun flash player lite 3 diye programı war bu program adobenin ama güncel değil malesef nokia ile adobenin anlaşmasını bekleyecez ya da adobe kendi de çıkarabilir....video izleyebileceğiniz tek yazılım da skyfire o da 1 temmuzdan itibaren türkiyede çalışmıyo bunun için skyfireyi yükleyip prefs dosyasını değiştirmeniz lazım bu da s60 3rd bölümünde web tarayıcıları yazan yerde yani forumda war ama sistem hackli olmalı ama siz yinede deneyin ayrıca e72 nin bu sürümünü hacklemek içi9 yazılım daha çıkmadı mecbur bekleyecez mozillanın mobil tarayıcısı s60 3rd için yapılacakmış belki onda olur bye.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt