braayn
Üye
-
Konu Sahibi
-
239,89 TL normal fiyatı. son 6 gün diyor hepsiburada.com da ve stantlı acıkcası stantlı olan pek hoş degil gibi. ama zevk meselesi saygı göstermek gerekYarın ilk işim sahibinden.com daki ilan sahibini aramak olacak. şimdi gece vakti ayıp olur aramak adam rüyandamı gördün der kablosuz şarj cihazınıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen aldın ürün orjinalmidir memnunmusun?Arkadaşlar merhabalar;
NFC şarjı aşağıdaki ilandan aldım sınırlı sayıda ve sıfır fiyatıda uygun almak isteyenler için konu açayım dedim ...
ilan no:165729622
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dt901 fatboy yastıklı olanı da 109 tl içinde zaten dt900 var yastık da artısı239,89 TL normal fiyatı. son 6 gün diyor hepsiburada.com da ve stantlı acıkcası stantlı olan pek hoş degil gibi. ama zevk meselesi saygı göstermek gerekYarın ilk işim sahibinden.com daki ilan sahibini aramak olacak. şimdi gece vakti ayıp olur aramak adam rüyandamı gördün der kablosuz şarj cihazınıKaç sitede gördüysem 140 ila yaklaşık 200 TL. olmazsa hepsini alır satarım
Sen aldın ürün orjinalmidir memnunmusun?
ben memnunum vede orjinal ürün fatboy yastıklı bakmıştım nokia shopdan okadarda memnun kalmamıştım tabi fiyatıda 190 Tldi bu şekilde bilgisayar masama sabitledim üzerine bırak şarj olsun çok pratik daha önce alsaydım fiyatını gerçekten hak eden bir ürün.Uzun zamandır araştırıyordum ..239,89 TL normal fiyatı. son 6 gün diyor hepsiburada.com da ve stantlı acıkcası stantlı olan pek hoş degil gibi. ama zevk meselesi saygı göstermek gerekYarın ilk işim sahibinden.com daki ilan sahibini aramak olacak. şimdi gece vakti ayıp olur aramak adam rüyandamı gördün der kablosuz şarj cihazınıKaç sitede gördüysem 140 ila yaklaşık 200 TL. olmazsa hepsini alır satarım
Sen aldın ürün orjinalmidir memnunmusun?
Bu yastık diğerine göre çok daha iyi gözüküyor ciddi manadaDt901 fatboy yastıklı olanı da 109 tl içinde zaten dt900 var yastık da artısı
hızlıaldan attığım linkteki 90 lira nasıl en ucuzu sahibindenen ucuzu yineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdaki ilan 105 TL. aradım biraz önce kişiyi elinde 7 tane daha varmış öglenden sonra almaya gidecegim. önce araştıma yaptım fiyatlara
Araştırdıgım Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sıfırı 90 lira zatenben de sarısını satıyorum Dt-900 1 haftalık 100 liraArzu eden olursa görüşelim
burada da fiyatlar bu şekilde almak isteyenler için 3 model de var
hızlıaldan attığım linkteki 90 lira nasıl en ucuzu sahibindenher rengide var
sıfırı 90 lira zaten
standlı 80 stansız 90 yastıklı 110onun modeli farklı standlı olan
Hb de seninkinden yok da seni hızlıal batrdıhb batırdı bizi
benim de kafamda standlı olan 910 var ama sanki dik koyunca kayıp düşer gibi geliyo telefon bana. sağlam duruyor mu dik? bende 820 var, daha bi ovalimsi 920ye göre malum, düşecekmiş gibi geliyo, ama işte denemek lazım. bunu almadan önce kapağını da almam lazım tabiÜcünü de kullaniyorum, ama yine de en cok begendigim ve sIkca da kullandigim Nokia DT-910, gercekten cok kullanisli... Arabada da Nokia cr-200´i kullaniyorum, almak isteyene de kesinlikle tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?