Haber Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı (49 TL)

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı (49 TL)
Nokia Lumia 720*, 735, 820*, 830, 920, 925*, 930, 1020* ve 1520 sahipleri için fiyat gayet uygun. Sadece siyah rengi var.

Ayrıca Nokia CC-3065 Lumia 925 Kablosuz Şarj Kılıfı - Beyaz (Bu ürünü, Nokia DT-900 Kablosuz Şarj Cihazı Siyah ile birlikte alırsanız bedava!):

*Bu modellerde çalışması için ek olarak aksesuar kapağı da gereklidir.

Tepkiler: suyunsesi ve ceza87

papakudioflu

Emekli Yönetici
vay vicdansızlar zamanında CC-3065 70 liraydı

Tepkiler: m542tf

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
var, evde dt-910 var, bilgisayarımın yanında dik duran cinsinden bi de iş yeri için masamın yanına alsam aslında işimi görür fazlasıyla
Tüm modellerden olsun diyorsunuz

Tepkiler: ceza87
aa dur ya, dt-910u eşim yıl dönümü hediyesi olarak almıştı, bunu da yıl başı hediyesi olarak isteyeyim bari

Tepkiler: suyunsesi ve Sensation
Kablosuz sarjla sarj edince daha uzun sarjı gitme olasılıgı varmı acaba?

çok iyi valla..hemen almak istedim..telefonum 920...bu ürünü alana 925 kablosuz şarj kılıfınıda yanında bedava veriyor..925 şarj kılıfı 920 ye uyar mı ki??

çok iyi valla..hemen almak istedim..telefonum 920...bu ürünü alana 925 kablosuz şarj kılıfınıda yanında bedava veriyor..925 şarj kılıfı 920 ye uyar mı ki??
zaten telefonunuz kablosuz destekli, kılıfa gerek yok. he hazır bedavayken kılıfı da alın satarsınız

m542tf

Üye
Siparişi vereyim bari biradere 25 Tl ye kılıfı satarım artık

Ne kadar sürede şarj ediyor acaba?

Ben de verdim siparişi bakalım bekliyoruz
Zaten kablolu şarj aletim artık sıkıntıda iki taraftan da uçlar açılmış durumda içindeki kablolar gözüküyor ne kadar gider bilemem..

625 kablosuz şarj kapağı için uygun mu acaba