nokia da bir kıpırdanma var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar yorumlara bakarak wp ye geçmeye karar vermeyin daha sonra hayal kırıklıgına ugramayın iyice araştırın belki begenmezsiniz çok sade gelebilir kişiselleştirmeleri kısıtlı ama stabilite hız internet ve yakın zamanda oyun ve uygulama yönünden bayaa bşr gelişicegi kesin

Symbianda bir kıpırtı var diyelim en iyisi buda ölmeden önceki kelime-i şehadet gibi birşey olsa gerek .

cyber

Üye
bencede wp nin arayüzü değişikliği ve ev ekranı desteği gelirse süper olur o zaman

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia wp de kişiselleştirmeye gitmek için Microsoft la anlaştı diye biliyorum ben bi blogda görmüştüm sanırım..

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia wp de kişiselleştirmeye gitmek için Microsoft la anlaştı diye biliyorum ben bi blogda görmüştüm sanırım..

nokia il microsoftun yaptıgı wp anlaşmasında böyle bir yetkisinin oldugu ve bazı çalışmalar yapıldıgı haberini wp bölümünde paylaşmıltım ayrıntılara oadan bakabilirsin

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

nokia il microsoftun yaptıgı wp anlaşmasında böyle bir yetkisinin oldugu ve bazı çalışmalar yapıldıgı haberini wp bölümünde paylaşmıltım ayrıntılara oadan bakabilirsin

sağolasın abi daha lumia yı almadan wp de çoşturuyosun

serinaga

Üye
wp ve symbian karmaşasından bir arayüz gelir ...

tarxhn

Üye
htcye paramı verilir

Ben WP yerine MeeGoya sıcak bakıyorum.Tek eksiği oyun.

klongs

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4522838]Ben WP yerine MeeGoya sıcak bakıyorum.Tek eksiği oyun.[/QUOTE]

nokia destek verseydi meego çok iyi yerlere gelirdi ama elopun işleri işte

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia destek verseydi meego çok iyi yerlere gelirdi ama elopun işleri işte

meego açık kaynak kodlu olmasından dolayı ilgi çekiyor ama nokia yanlış zamanda çıkardı yazılımı daha güçlü oldugu bir dönemde çıkarsaydı meego bugün çok farklı yerlerde olurdu

Konu Sahibi
symbian ölmez 2016 tamamen senaryo bence

S3 te olabilir. Ama one x e daha sıcak bakıyorum.

[ENGİN]

Üye
herkesın beğendiği kendine güzeldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...