Serhan Üye muratalperr55' Alıntı: güncelleme gelmesine gelirde inşallah bu sefer yine lumia 620 yine üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah bu güncellemeden Genişletmek için tıkla ...
muratalperr55' Alıntı: güncelleme gelmesine gelirde inşallah bu sefer yine lumia 620 yine üvey evlat muamelesi yapmazlar inşallah bu güncellemeden Genişletmek için tıkla ...
BelaMonte Üye "düşük"ayarının yanı sıra "çok düşük"ayarı koysalar fena olmaz. En düşükte bile ışık geceleyin gözlerimi alıyor
"düşük"ayarının yanı sıra "çok düşük"ayarı koysalar fena olmaz. En düşükte bile ışık geceleyin gözlerimi alıyor
Serhan Üye dark_13' Alıntı: bu özellik zaten mevcut yazılı sürümü olan 8.0 da mevcut Genişletmek için tıkla ...
jasonwie Üye Biz sürekli böyle konuşuyoruz fakat ne zaman gelecek bu sürüm? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Biz sürekli böyle konuşuyoruz fakat ne zaman gelecek bu sürüm? MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dakamon Üye dilmenibrahim' Alıntı: Ben güncellemenin 8,1 den sonra bir ay bulacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen bi başlasa ne zaman tamalanır tahmin edecez de işte önce bir başlaması lazım başladıktan sonra 1.5 ay içinde bütün telelefonlara gelir.
dilmenibrahim' Alıntı: Ben güncellemenin 8,1 den sonra bir ay bulacağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen bi başlasa ne zaman tamalanır tahmin edecez de işte önce bir başlaması lazım başladıktan sonra 1.5 ay içinde bütün telelefonlara gelir.
ThunderblastX Üye hajkhanx33' Alıntı: bence otimatikven iyisitdi Genişletmek için tıkla ... Hangi dil bu ?
maydinmaydin Üye sasasa741' Alıntı: "düşük"ayarının yanı sıra "çok düşük"ayarı koysalar fena olmaz. En düşükte bile ışık geceleyin gözlerimi alıyor Genişletmek için tıkla ... bence de. pil tasarruf modunda bile ekran baya bi parlak oluyor. bence parlak ayarını daha da düşürmeliler.
sasasa741' Alıntı: "düşük"ayarının yanı sıra "çok düşük"ayarı koysalar fena olmaz. En düşükte bile ışık geceleyin gözlerimi alıyor Genişletmek için tıkla ... bence de. pil tasarruf modunda bile ekran baya bi parlak oluyor. bence parlak ayarını daha da düşürmeliler.
YkPkY Üye 8,1 betadan önce ekran kısılıyordu.daha önce belirtmiştim klüpte. Şimdi direk düşükte kalıyor GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
8,1 betadan önce ekran kısılıyordu.daha önce belirtmiştim klüpte. Şimdi direk düşükte kalıyor GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
dakamon Üye Bence zifiri karanlıkta daha da düşse yeterli. Onun dışında olumsuz bir parlaklık yok. Sadece zifiri karanlıkta bile en düşükte biraz daha azaltılabilir parlaklık ihtiyaçta var.
Bence zifiri karanlıkta daha da düşse yeterli. Onun dışında olumsuz bir parlaklık yok. Sadece zifiri karanlıkta bile en düşükte biraz daha azaltılabilir parlaklık ihtiyaçta var.