nokia...çoğu kişinin isteyeceği ve zannımca kısa sürede üretilmesi gereken tlf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
nokia...çoğu kişinin isteyeceği ve zannımca kısa sürede üretilmesi gereken tlf
işlemcisi 1 ghz den kesinlikle az olmasın hatta üstü olsun
menüler seri olsun artk bıktım bu menülerde bekleme olayından telefon ne düşünüyorsa artık o kadar..sıradan menüler yapsın razıyım
çıkacak olan bu yeni model bizi en az 3-4 yıl yeniliklerden uzak kılmasın.yani desteklemediği bi şey olmasın
oyunlarda artık vayyy boyutuna bak 22 mb 80 mb demek yerine iphone daki gibi 580 mb 600 mb cümlelerini kurabileyim..
gyrosu bulunsun.
fm vericisi bulunsun yine.
adobe ne çıkarırsa çıkarsın buna ayak uydurabilen bi donanımı olsun..
hafıza yetersiz hatası son bulsun
zarif bi görünümü olsun
sürekli değişen bi işletim sistemi olsun
türkiyede bulunsun
usb on the go yine olsun
plug and touch olsun
gerekirse mağazası ücretli olsun.ama uygulamaları bol olsun
tüm firmaların prgram ürettiği bi popülerlik sağlasın..
bunlar olsun fiyatıda 1500 civarı olsun :)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
samsung galaxy s :d:

mıttık

Üye
herşey iyi güzelde "bunlar olsun fiyatıda 1500 olsun" demek olmaz o kadar çok şeyi o kadar ucuza hemde nokiada arıyorsan ya 5-6 yıl sabedecen nokia kullanıcay destek vermeye başlıcak(eskiden old. gibi) yada 10000 lira gibi uçuk bi fiyatı kabul etcen bi tel. için :D:D:D

caglet

caglet

Üye
10000 araba parası ne yaptın :D:D .. Bence telefonda kamera ve hafıza birde işletim sistemi önemli .. artık nkoianın yeni dokunmatik tel.lerinin dokunmatiği çok önemli artık profosyonelleşsinler ve kamera 8 mp + olsn

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
10000 liramı verecem telefona :D ben o paraya gider mozillaya veririm derim bana consept telefonun olan seabird i üret :D:D:D yada nokia ya para veririm derim nokia kinetic i üret :D hacı abi tmm galaxyde yarısı varda bu özelliklerin ben tamamının lmasını istiyrum ama emin ol tek isteyen ben değilim sende istiyosun :)

Anußis

Anußis

Üye
işlemcisi 1 ghz den kesinlikle az olmasın hatta üstü olsun
menüler seri olsun artk bıktım bu menülerde bekleme olayından telefon ne düşünüyorsa artık o kadar..sıradan menüler yapsın razıyım
çıkacak olan bu yeni model bizi en az 3-4 yıl yeniliklerden uzak kılmasın.yani desteklemediği bi şey olmasın
oyunlarda artık vayyy boyutuna bak 22 mb 80 mb demek yerine iphone daki gibi 580 mb 600 mb cümlelerini kurabileyim..
gyrosu bulunsun.
fm vericisi bulunsun yine.
adobe ne çıkarırsa çıkarsın buna ayak uydurabilen bi donanımı olsun..
hafıza yetersiz hatası son bulsun
zarif bi görünümü olsun
sürekli değişen bi işletim sistemi olsun
türkiyede bulunsun
usb on the go yine olsun
plug and touch olsun
gerekirse mağazası ücretli olsun.ama uygulamaları bol olsun
tüm firmaların prgram ürettiği bi popülerlik sağlasın..
bunlar olsun fiyatıda 1500 civarı olsun :)

sen sadece 5800da karşılaştığın hatalardan dolayı bunu istiyorsun ...

1.Hafıza yetersiz denilen olan bir telefonun 100mbden az hafızası olan telefonlarda mevcut misal n8 , x6 , n95 , n96da bu sorun yok en az 200 yada 310 mb arası dahili hafızası var ...

*Multitouch'un daha gelişmişi olması lazım mesela iki elle fotoyu büyütmek değilde menüde falan istediğin el hareketi ile bir takım dosyaları düzenleme veya onları açma

*3G Kamerası VGA Olmayan bir telefon

*Wlanı 802.bG Olmayan daha üst düzey bir telefon

*ancak şu dediğin işletim sistemi değiştirilebilir olması cok mantıklı tabiki windowsun mobilesini kurabilmeliyiz.

zaten 5800da çoğu özellik var sadece 3.sınıf parça kullanımı ve daha düşük donanım özellikleri var o yüzden daha fazlasını bekler oluyoruz. normalde hatırlayın 3310 kullandığımız günleri müzik dinleyebiliyormuyduk yada hadi dinledik müzik dinlerken menüde dolaşamadığımız günler oluyordu :D o yüzden biraz beklemekte fayda var

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
ya işte o sebeple N8 almıyorum..yenisi ve daha iyisi çıkacak..ha tmm son çıkacak olanında daha iyisi çıkacak ama işte bi 4-5 yıl götürsün hiç olmasa.mesela yenimuzikdinle.com da almışlar n8 kullanıcıları bu hatayı..mağazaya da el atsalar süper olur..dandik uygulamalarla işimiz yok..bilmem şu kadar uygulama varmış ya sen onlara uygulama mı diyosun nokia :D neyse bunlar meegoyu bi kullansınlar bakalım nolcak..onda var sistem yükseltme..n900 de türkiyede satılmadı işte.

Anußis

Anußis

Üye
valla bende n900 vardı 3 gün önce sattım n8 aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...