Nokia cihazımın yazılımını güncelleyebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

sanliturka

Üye
Teşekkürler

yureginlegel27

Üye
pekı 5800 için kardess bılıyormusunuzzz

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
xxxcanerxxx

xxxcanerxxx

Üye
aynı sorun bende de var symbian anna güncellemesi yapmak istiyorum bu hatayı veriyor

kubis

Üye
teşekkürlerrrr

ramyunuscuk

Üye
tşk.ler

sahin6638

Üye
teşekürler

06Nurettin

Üye
arkadaşlar konu çok eski ama bendeki nokia 6230i için en son firmware nedir ve nasıl güncelleyebilirim..

TELESERVİS

Üye
tşkr ellerinize sağlık

sado_171

sado_171

Üye
tesekkürler

mstelms

Üye
ya benim c6-01 in rm kodu yok orda benimki 059C1C5 BİRİ bana yardımcı olursa sevinirim telefonum yaklaşık 1 aydır ingilizce türkçeleştiremedim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
RM kodunu *#0000# tuşlayarak öğrenebilirsin.

abuzer02

abuzer02

Üye
Arkadaşlar telefonum N70 yazılım sürümü *#0000# bastım şu çıktı

V 5.0705.3.0.1
30-01-2007
RM-84

ve bataryanın altındaki code numarası ise su yazılıydı

0523990

N70 telefonuma bu yazılımdan daha yüksek yani en son ve en iyi versiyonu yazılımı yükleyebilirmiyim dili de Türkçe olacak şekilde arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar telefonum N70 yazılım sürümü *#0000# bastım şu çıktı

V 5.0705.3.0.1
30-01-2007
RM-84

ve bataryanın altındaki code numarası ise su yazılıydı

0523990

N70 telefonuma bu yazılımdan daha yüksek yani en son ve en iyi versiyonu yazılımı yükleyebilirmiyim dili de Türkçe olacak şekilde arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım telefonun RM kodu ve product kodu ile Navifirm programı var onu forumdan indir. Navifirm ile kontrol edebilirsin.
Kardeşim zahmet çekmemen için senin yerine baktım Telefonun en son kullanılabilir Türkçe yazılım versiyonu 5.705.3.0.1

abuzer02

abuzer02

Üye
Çok sağol kardeşim o versiyonu kullanıyorum zaten aceba daha yüksek bir yazılım atabilirmiyim.

emrekekil

emrekekil

Üye
:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok sağol kardeşim o versiyonu kullanıyorum zaten aceba daha yüksek bir yazılım atabilirmiyim.
Senin product koduna göre atamazsın, aslında dosyaları indirip flaslayarak atarsın ama Türkçe dil olmaz...

Üst Alt