Telefon Tavsiyesi nokia cc6-01 / samsung galaxy s 2 karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xat60

xat60

Üye
    Konu Sahibi
nokia cc6-01 / samsung galaxy s 2 karşılaştırması
arkadaşlar şu an kullandığım nokia c6-01 telefon ile samsung galaxy s2 alma ihtimalim var sizce hangi daha verimli olur birde internet üzerinden alıcam kargo ile elden teslim olarak kredi kartsız olarak sizce nasıl olur bi önerilerinizi bekliyorum ...

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Cok dogru bir seçim olur s2 yi aldıgın zaman c6-01 e dokunmayacagından emin olabilirsin kesin al pişman olmazsın burda bişeyler saymaya gerek yok aldıgın zaman zaten kendin yazıcaksın buraya şahinden inip mercedes e binmiş gibi bişey olcaksın

xat60

xat60

Üye
    Konu Sahibi
almayı uzun zamandır düşünüyorum peki sence internetten almak güvenilir olur mu ?

OPC

OPC

Üye
Aceleniz yoksa güncel cihazları tercih etmenizi öneririm güncelleme bakımından. Ama s2'de çok iyi cihazdır alınabilir

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben c6-01 den s2 ye geçtim çok fark oldumu dersen bambaşka bir çağ gibi birsey oluyor :)

LimePie

LimePie

Üye
c6-01 aldığın zaman pişman olacaksın ama s2 öyle değil her yönüyle c6-01den iyidir :)

xat60

xat60

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ettim arkadaşlar peki internet üzerinden ne kadar güvenilir olur

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Vallahi kardeş şimdi paralel ithalat cihazlar var onlar ucuz oluyor diğerlerine göre ama bi arıza çıkarsa 1 tane daha s2 fiyatı verirsin çünkü garanti konusu nekadar güvenilir bir bilgim yok git 300-400 fazla ver güvenle al derim ben yinede sen bilrsin

xat60

xat60

Üye
    Konu Sahibi
işte o kadar nakit yok ucuza buldum s2 yi de işte güvenemiyom birazda ilk defa böle bi şey yapabilirim oda çöp olursa ortada kalırım

larten123

larten123

Üye
c601le s2yi kıyaslaman bıle hata bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt