sekajmer
Üye
nasıl güncelledin ? meraktan çatlayacağım820 'ye güncelledim muhteşem olmuş sadece Smart kamera moduna geçince kalite düşüyor biraz ama eskisi gibi değil iyileştirmeler var...
fiddler 2 ile yükleyebilirsin820 nasıl yüklerim ?
nasıl güncelledin ? meraktan çatlayacağım
nasıl bir deneme yaptıgınızı bilmiyorum ancak resimle gösterirseniz daha iyi olur
o ne peki mağazada yok sysapp pusher deniyorum olmuyorfiddler 2 ile yükleyebilirsin
Fotoğrafları direk skydrive'dan indirdim
Bu iki fotoğraf 7 ay önce pro camera yokken çekildi ;
Bu ikisi ise 2 hafta olmamıştır çekileli pro kamera ile çekildi ( hatta skydrive ile indirirken isminde WP_20131013_19_04_47_Pro yazıyor inanmayanlar skydrive sitesinden indirip ismine bakabilir ) ;
Bütün fotoğrafları odaklama ile çektim başka hiç bir ayar oynama yok
920 almam için bir sebep daha fotoğraflar harika
820 tam olarak berbat nokia camera bile kurulmuyorDostum öyle ama orjinal kamerayla çekersen böyle pro kamera ile olmuyor
biz nokia camera ile nokia pro camera kıyaslamıyormusun benmi yanlış anladım ilk yorumundaFotoğrafları direk skydrive'dan indirdim
Bu ikisi ise 2 hafta olmamıştır çekileli pro kamera ile çekildi ( hatta skydrive ile indirirken isminde WP_20131013_19_04_47_Pro yazıyor inanmayanlar skydrive sitesinden indirip ismine bakabilir ) ;
aynen öyle bir pureview koysan nolurdu neyse parası verirdik arkadaşYahu 820'nin zaten kemara olayı berbat adamlar bir de 820'ye vermemişler bu uygulamayı. Yeminle soğuttular telefondan!
biz nokia camera ile nokia pro camera kıyaslamıyormusun benmi yanlış anladım ilk yorumunda
"kamera ve nokia pro kamera" resimlerde gördük ancak senin deidğin nokia kamera normak kameraya göre karıncalı çekiyor yazısı olunca ben direk onlarla ilgili resim bekledimYanlış anlamışsın hocam ben nokianın orjinal kendi kamerasından bahsediyorum kıyaslamayı orjinal kamera ile nokia camera ve pro camera ile yapıyorum
"Kamera ile Nokia Kamera , Nokia pro Kamera"
hayır 920 altı lumialarda kısıtlı özelliklere sahip deniliyoriyide arkadaşlar bu güncelleme şu anda amber için kısıtlı özelliklere sahip diye belirtiyo,black güncellemesiyle aktif duruma geleceği yazıyor
kısıtlı özelliğe sahip oldugunu nasıl anladınız acaba tanıtımda vidyosunda belirttiğini düşünmüyorum acaba wp magaza kısmında bununla ilgili bir yazımı variyide arkadaşlar bu güncelleme şu anda amber için kısıtlı özelliklere sahip diye belirtiyo,black güncellemesiyle aktif duruma geleceği yazıyor
Fotoğrafları direk skydrive'dan indirdim
katılıyorum normal kamera ile arasında baya fark ar ancak önceden pro camera olan çektikten sonra bozulma sorunu biraz olsun giderişmiş olsa çok az bir şey hala bozuyor ancak o kadarda olsun diyorum artık belki gdr3 black ile tamemen bozulma kaldırılır (gündüz denediğimde bozulma yok gibiydi ancak akşam dememde bozulma az bir şey var)Aynı şartlarda aynı ışıkta çektiğim tüm resimlerde Nokia Kamera, normal kamerasından çok çok üstün çekiyor. Sebebi de bir sürü ayarlara izin vermesi. Eğer sende durum farklı ise, telefonunu sıfırla yada resetle derim.
Güncelleme yaparken yazı var Lumia Amber de özellikler kısıtlı diye,kısıtlı olan özellikler Black Güncellemesiyle aktif olcak yazıyorkısıtlı özelliğe sahip oldugunu nasıl anladınız acaba tanıtımda vidyosunda belirttiğini düşünmüyorum acaba wp magaza kısmında bununla ilgili bir yazımı var
tamamda ne kısıtlı acaba merak ettim diğer telefonlara kurulma iile ilgili degil bu bakalım zaman gösterecek gdr3+black merakla bekliyoruzGüncelleme yaparken yazı var Lumia Amber de özellikler kısıtlı diye,kısıtlı olan özellikler Black Güncellemesiyle aktif olcak yazıyor
Ne kısıtlı bilmiyorum sadece amberle bazı özellikler kısıtlı diye yazıyor,senin de görmen lazımdı o yazıyı güncellemeye baktığında Nokia Camera nın alt bölümünde direkt olarak görüyosun zatentamamda ne kısıtlı acaba merak ettim diğer telefonlara kurulma iile ilgili degil bu bakalım zaman gösterecek gdr3+black merakla bekliyoruz
Aynı şartlarda aynı ışıkta çektiğim tüm resimlerde Nokia Kamera, normal kamerasından çok çok üstün çekiyor. Sebebi de bir sürü ayarlara izin vermesi. Eğer sende durum farklı ise, telefonunu sıfırla yada resetle derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?