Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Konu Sahibi dakamon' Alıntı: Peki de aktif etmenin bir yolu varmı? Genişletmek için tıkla ... Aktif etmenin yolunu anlattım ya yukarıda
dakamon' Alıntı: Peki de aktif etmenin bir yolu varmı? Genişletmek için tıkla ... Aktif etmenin yolunu anlattım ya yukarıda
BaySerkan Üye ya arkadaş dedim bu ne fotoğraf hareket ediyor gözlerim bozuldu herhalde derken yeni bir özellik gelmiş meğer güzel bişey
ya arkadaş dedim bu ne fotoğraf hareket ediyor gözlerim bozuldu herhalde derken yeni bir özellik gelmiş meğer güzel bişey
dakamon Üye ErturkSahin' Alıntı: Aktif etmenin yolunu anlattım ya yukarıda Genişletmek için tıkla ... Deaktif etmek yazdım aktif değil
ErturkSahin' Alıntı: Aktif etmenin yolunu anlattım ya yukarıda Genişletmek için tıkla ... Deaktif etmek yazdım aktif değil
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Konu Sahibi dakamon' Alıntı: Deaktif etmek yazdım aktif değil Genişletmek için tıkla ... De yi ayrı yazmışsın farklı anlam çıkıyor Bilmiyorum denemedim
dakamon' Alıntı: Deaktif etmek yazdım aktif değil Genişletmek için tıkla ... De yi ayrı yazmışsın farklı anlam çıkıyor Bilmiyorum denemedim
metrix355 Üye Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Uygulama çalışıyor canlı Fotoğraf çekiyor fakat fotoğraf durduğu anda tekrar sararma yapıyor durmazsa sorun yok ama. Şimdiden teşekkürler. Lumia 920
Günaydın arkadaşlar. Bir sorum olacaktı. Uygulama çalışıyor canlı Fotoğraf çekiyor fakat fotoğraf durduğu anda tekrar sararma yapıyor durmazsa sorun yok ama. Şimdiden teşekkürler. Lumia 920
Aybin.Kilic Üye Windows Phone için "Nokia Camera Beta" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulama linkini ilk konuya eklesene arkadaşım.
Windows Phone için "Nokia Camera Beta" uygulamasına göz atın Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Uygulama linkini ilk konuya eklesene arkadaşım.
ALpeRTunGa_ Üye Dexter Morgan' Alıntı: öyle yaptım zaten ama canlı fotograflar diye birşey çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyor zaten fotoğrafı çekince sol üst köşede canlı resim kaydediliyor yazıyor. Yani kendisi çekiyor zaten karpuz
Dexter Morgan' Alıntı: öyle yaptım zaten ama canlı fotograflar diye birşey çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Çıkmıyor zaten fotoğrafı çekince sol üst köşede canlı resim kaydediliyor yazıyor. Yani kendisi çekiyor zaten karpuz
Dexter Morgan Üye ALpeRTunGa_' Alıntı: Çıkmıyor zaten fotoğrafı çekince sol üst köşede canlı resim kaydediliyor yazıyor. Yani kendisi çekiyor zaten karpuz Genişletmek için tıkla ... o yazı bende çıkmıyor
ALpeRTunGa_' Alıntı: Çıkmıyor zaten fotoğrafı çekince sol üst köşede canlı resim kaydediliyor yazıyor. Yani kendisi çekiyor zaten karpuz Genişletmek için tıkla ... o yazı bende çıkmıyor
Esendağlı Üye Dexter Morgan' Alıntı: o yazı bende çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bu şekilde olması lazım
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap Konu Sahibi Esendağlı' Alıntı: Bu şekilde olması lazım Genişletmek için tıkla ... Aynen
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: o yazı bende çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bizim üveye hiç gelirmi böyle özellikler
Dexter Morgan' Alıntı: o yazı bende çıkmıyor Genişletmek için tıkla ... Bizim üveye hiç gelirmi böyle özellikler
dilmenibrahim Üye Oynama bir tık daha fazla olsa iyi olurdu benceArkadaşlar betayı yükledik de peki şunu sorayım nokia kamerayı sileyim mi ? ne dersiniz
Oynama bir tık daha fazla olsa iyi olurdu benceArkadaşlar betayı yükledik de peki şunu sorayım nokia kamerayı sileyim mi ? ne dersiniz
csH Üye skynet' Alıntı: Bizim üveye hiç gelirmi böyle özellikler Genişletmek için tıkla ... acaba fiddler kullanarak yüklesek olur mu
skynet' Alıntı: Bizim üveye hiç gelirmi böyle özellikler Genişletmek için tıkla ... acaba fiddler kullanarak yüklesek olur mu
dakamon Üye dilmenibrahim' Alıntı: Oynama bir tık daha fazla olsa iyi olurdu benceArkadaşlar betayı yükledik de peki şunu sorayım nokia kamerayı sileyim mi ? ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Bence silme dursun olurda bir dengesizlik yapmaya başlar asıl programa geçersin
dilmenibrahim' Alıntı: Oynama bir tık daha fazla olsa iyi olurdu benceArkadaşlar betayı yükledik de peki şunu sorayım nokia kamerayı sileyim mi ? ne dersiniz Genişletmek için tıkla ... Bence silme dursun olurda bir dengesizlik yapmaya başlar asıl programa geçersin
skynet Üye csH' Alıntı: acaba fiddler kullanarak yüklesek olur mu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki olur ama şahsen 1 saniye hareket edecek diye o kadar uğraşmam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Son düzenleme: 9 Haz 2014
csH' Alıntı: acaba fiddler kullanarak yüklesek olur mu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum belki olur ama şahsen 1 saniye hareket edecek diye o kadar uğraşmam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dilmenibrahim Üye skynet' Alıntı: Bilmiyorum belki olur ama şahsen 1 saniye hareket edecek diye o kadar uğraşmam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Bir sn hareket etse iyi bence yarım sn
skynet' Alıntı: Bilmiyorum belki olur ama şahsen 1 saniye hareket edecek diye o kadar uğraşmam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Bir sn hareket etse iyi bence yarım sn