Arkadaşlar bu sabah Nokia camera beta ya bi güncelleme geldi. Stabilite bozulmuş. Kamerayı açınca tlfn aşırı ısınıyordu. Foto çektim bi kaç tane. Tuşa bir kez basmama rağmen art arda foto çekiyordu. Kaldırdım tekrar kurayım diye ama mağazada bulamadım. Link atar mısınız?
Ben hala nokia camera ve camera beta arasında fark var mı yok mu anlayamadım . Hepsini telefonda tutmakta istemiyorum sizce ayarlara dokunmadan kullanıldığında hangisi daha başarılı ?
arkadaşın dediğini yapıp uygulamadan çıkıp tekrar girin hareketli bir resim çektiğinizde sol üst köşede ''saving living image'' yazısı çıkarsa olmuş demektir. çektiğiniz resmi ilk açtığınızda resim bir saniye harek edip sonra duruyor.
Sana ve diğer soran arkadaşlara buradan cevap vermiş olayım . Beta ya tüm güncellemeler önceden gelir . Orjinal tam sürüm uygulamaya ise daha sonra gelir . Adı üstünde beta . Önce orada deneyip daha sonra herkese sunuyorlar .
evet arkadaşlar ben 820 kullanıyorum. Yükledim, çektiğim resmi Nokia cam beta dan açınca 1 sn kadar hareket ediyor. resimler arasında geçiş yaptığımda da yine her geçtiğim resim 1sn kadar hareket ediyor. Belki de deneme olduğu için pürewiev olmayan 820 de çalışıyordur. Belki sonra yasaklarlar.