tr de konusu açılmadı ama nokia androide geçmeyi denemiş başarılı olmamış forum sitelerinde açılan konuları biraz takip edin bulursunuz bu konuyu
sen kendın dıyorsun becerememısler dıye![]()
tr de konusu açılmadı ama nokia androide geçmeyi denemiş başarılı olmamış forum sitelerinde açılan konuları biraz takip edin bulursunuz bu konuyu
sen kendın dıyorsun becerememısler dıye![]()
becerememe ile ilgili değil araştır bak neden başarısız olmuş
aynen katılıyorumNokia 800 lira altı telefonlarda kendini hissettiriyor. Zira 1000 tl ve üstünde zaten Nokia alınmaz. Bu pazar mantığını sadece Nokia değil tüm şirketler yapıyor. Mesela Windows 7 öncesi Windows Vista'nın çıkması ve Bill Gates'in "Vista, W7'ye bir geçiş aracıydı" demesi gibi.
nokia bunu hep yapıyor c5-03 500 tl nin üstünde satıyordu şimdi 370 lere kadar düştü 5800 da öyleydi şimdide c6 da indirimler var
aynen katılıyorum ben ucuza almıstımnokia bunu hep yapıyor c5-03 500 tl nin üstünde satıyordu şimdi 370 lere kadar düştü 5800 da öyleydi şimdide c6 da indirimler var

Çakallık Mı Bilmem Ama . Çok Acayip. c6-01'de Clear Back Display Ekran . C7'de Nfc . n8'de Hdmı, Kamera . Her Birinin Kendine Özgü Özelliği De Var.

nfc ne acaba ve hqngi nokia larda bulunuyor ne işe yarıyor
NFC 2 aynı telefonun birbirine birleştirerek bağlantı kurulması diye biliyorum bi nevi kızılötesi ama c7den c7ye hacı

bluetoot ve wi-fi varken ne gerek var nfc falan![]()