Nokia Çakallık Mı Yapıyor ??

caglet

Üye
onu çakallığa yatırmak yanlış olur.. ticari strateji o.. ayrıca her özellik aynı olursa yalnızca fiziksel görünüm farklı olursa yine alınmaz telefonlar gereksiz yere pahalı olur ...o yüzden adamlar onu ölçüp tartıp ayarlamaya çalışıyorlardır.. zaten her telefonu belirli bir kitleyi esas alarak ürettikleri için onlara göre pek sorun olmaz

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
çakalmı yok yav benım bildiğim nokia telefon uretıyordu Allah Allah...

Çakallığa da başlamışlar

----------Eklendi @ 09:11:58 ---------- Yazıldı @ 09:10:32 ----------

%15 ?? Kesin mi bu ya güzel olur o zaman

----------Eklendi @ 09:12:48 ---------- Yazıldı @ 09:11:58 ----------

Doğru yazmışın dostum.. Ticaret işte aynen...

----------Eklendi @ 09:13:48 ---------- Yazıldı @ 09:12:48 ----------

peki c6-01 eylülde daha düşermi fiyatı

Çakalll

valla öyle iste ismet

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Eylülde 2.indirime giderse 450 TL olur artık

Mantıklı düşünülmüş..

Tepkiler: PureFood

__xXx__

Üye
arkadaşlar nokia dan gelen açıklamaya göre (yabancı dergide ne yazıyor bilmiyorum) bende bi sitede okumuştum eylül ayında gelecek olan bu indirim c7 n8 e7 ve n97 yi kapsayacakmış x6 ve 5800 ı kapsadığı yazmıyordu bu ne kadar doğrudur bilmiyorum ama gerçeği eylül ayında göreceğiz ve c6-01 zaten bu fiyata f\p olarak en iyilerinden bu telefonun daha da ucuzlatacaklarını bende pek düşünmüyorum zaten haziran ayında 750-850 tl arası olan telefon 599tl ye çekildi daha ne kadar ucuza versin nokia bu telefonu beleşe mi dağıtsın

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Ya adam gibi telefon istiyorum bende valla N8 falan 800'e ya da C7 700 civarına düşse bi tane almak isterim..
Bakalım 1 ay sonra ne olacak.

__xXx__

Üye
Ya adam gibi telefon istiyorum bende valla N8 falan 800'e ya da C7 700 civarına düşse bi tane almak isterim..
Bakalım 1 ay sonra ne olacak.
n8 i 800 liraya bulur musun bilemem ama c7 modelini 750 civarı bi fiyata alabilirsin diye düşünüyorum

yapar mı yapar.
Ölümüne Sony...

Masha

Üye
Onlarda bu yüzden emekli olma yoluna gittiler ya Nokia eski yerini alamaz artık

Ocean258

Üye
doğru dusunmussun.. katılıyorum sana.. zaten bu saatten sonra bu telefonları anca bole oyunlarla satmaya calısırlar bence.. yedirebildiklerine tabıkı

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
n8 i 800 liraya bulur musun bilemem ama c7 modelini 750 civarı bi fiyata alabilirsin diye düşünüyorum
Aynen katılıyorum C7'yi 750 tl civarına düşürebilirler. Ama tabi Nokia'nın bu kadar indirimler yapması bu işten anlamayanlara gene yaramıyor kısacası anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.

61semih

Üye
bunun çakallıkla alakası yok tamamen pazarlama stratejisi.ve yazına katılıyorum.buyontem cokça kullanılır pazarlamada gayet normal yani

__xXx__

Üye
nokianın telefonlarında indirime gitme sebebini kakalama çabası olarak görenlere sesleniyorum arkadaşlar adamlar wp7 ile meego lu cihaz çıkaracaklar ama önce ellerinde ki cihaz stoğunu eritmeye çalışıyorlar adamlar zorla alacaksınız demiyor ki ayrıca piyasadaki telefonları çok ta güzel nedir yani bu symbian ile alıp veremediğiniz adamlar indirimini yapar işine gelen alır işine gelmeyen almaz

----------Eklendi @ 17:03:46 ---------- Yazıldı @ 17:00:41 ----------

indirim yapmasa çok pahalı değmez vs dersiniz indirim yapsa adamlar satamadıklarını kakalıyo gibisinden ifadelerde bulunursunuz ne yapsınlar daha?

androıd'e geçebilirler mesela

Utku

Üye
Bir daha nokia alırsam

__xXx__

Üye
androıd'e geçebilirler mesela
tr de konusu açılmadı ama nokia androide geçmeyi denemiş başarılı olmamış forum sitelerinde açılan konuları biraz takip edin bulursunuz bu konuyu

----------Eklendi @ 17:11:11 ---------- Yazıldı @ 17:10:52 ----------

Utku™;3690412' Alıntı:
Bir daha nokia alırsam
cc6-01 den neden memnun değilsin?