Nokia'ya laf edenlere söylüyorum. Şu saçma sapan işletim sistemi hastalığınızı bırakın ne farkeder ha öyle ha böyle ayrıca güncelleme fazlasıyla var yeni özellikler geliyor Örnek;N73ME modeline GPS eklendi. En çok program oyun desteği Symbian'da. Gerçekten çok komik işletim sistemine takmanız. Ayrıca ben Nokia 6630'u vakti zamanında 4 sene(1 sene değil) kullandım ki yerden yere çarpmışlığım vardır kaç kere gene de hiçbirşey olmadı kaç kere format attım hala daha da çalışıyor. Nokia kalitesi bu ne Apple ne Samsung Nokia'ya yetişir. Nokia C7 de çok iyi bir telefon olacak. Diğer markaların gelebileceği en üst nokta 2. sıradır. 1. her zaman Nokia'dır. Pazar payının %40'ndan fazlası da Nokia'da. Ama nedense hala daha bu başarıya laf edenler var. Nokia 5800 ile bombayı patlattı X6 ile iyi bir darbe vurdu N8'den sonra artık herkes susar diye tahmin ediyorum.
Farklı 1 Bakış açısı, Birde şöyle bak;
O Aldığın 6600 Zamanında 1 milyar civarıydı. Şimdi telefoncular 50 TL'ye alıyolar.Senin bu düşüncede olmanın sebebi sömrülümüş olman.Güncellemeler mi var ? haha .. Güldürme beni.N96 Kullanıyorum. 3 Ay önce N95 8GB Kullandım, Ondan 3 Ay öncede n73 ME kullandım.3 Ayda bir model yükselttim.3 Ayda, bir telefon bu kadar düşermi ?? N73'ü 350 TL'ye aldım 2. el. Satarken, 250 TL'ye zor alıcı buldum. Bütün nokia modellerinin doğası bu. Bakın IPHone; Aldıktan 1 sene sonra, bin liraya aldıysan 750 'ye satabiliyorsun. Nokia'da ise 1 sene sonra bin liraya aldığın telefonu 500'e satamıyorsun. Güncellemeymiş.. Peh.. Nokia Senede 1 Güncelleme çıkarıyo. Ondada neyin güncellendiği apaçık belli değil..
Symbian'ın standart gelen işletim sistemi artık eskidi . Ram Sömürüyor sistem. Donma, Kasıntılar had safhada.
Evet, nokia güzel telefon üretiyor.Ben iPHone taraftarı değilim. Sadece olanları söylüyorum, izlenimlerimi söylüyorum..Ha alınacak bir model diyorsanız; N900 Derim.N96'yı satıp, Almayı düşündüm, ama 1 sene beklemeye karar verdim. Çünkü 1 sene sonra o telefonda olacak 500 TL..
Nasıl başarıyorlar ? Tabiki, insanları tüketim çılgınlığına sürerek, bi başka değişle 3 kuruşluk maaşlarının 2 kuruşunu alarak.Başka bir değişlede; İnsanları SÖMÜREREK!