Nokia C7 Wlan Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turuncu92

turuncu92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Wlan Sorun
Merhaba. Ben Nokia C7yi daha dün aldım ve dünden beri otomatik olarak evimdeki wirelessa bağlanıyor. Wlan ayarlarından el ile seç dedim ama hala 5 saniyede bir kendi kendine bağlanıyo. bağlantıyı kesiyorum 5 saniye sonra bi bakıyorum tekrar bağlanmış Ne yapacaaam :(

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
e posta hesaplarına bak eğer e posta hesabı kayıtladıysan sil veya devre dışı bırak

• Beğen
Tepkiler: turuncu92
Quaresma53

Quaresma53

Üye
o bende de oluyor usta dert etme =) arkaplanda net gerektrcek bi uygulama yada widget acik olabilir istersen sil tekrar baglan modeme ama merak etme onemli bsey degil :) hayirli olsun bu arada guzel telefon pisman olmazsin emil ol =)

turuncu92

turuncu92

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim çözüldü (: pişman olcamı sanmıyorum 5800ı denize düşürdüm nasip bunu almakmış :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
sorun çözdüysen hayırlı olsun eğer illa e posta uygulamasını kullancam diyosan benim gibi alım günlerinin işaretlerini kaldır yeter ;)

turuncu92

turuncu92

Üye
    Konu Sahibi
yok ya napim emaili. hotmail.com dan bakarım çok gerekirse. Teşekkürler yinede :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Sorun neymiş E-Posta hesabı mı ayarlıymış?

turuncu92

turuncu92

Üye
    Konu Sahibi
aynen. E posta hesabını kaldırınca kendi kendine bağlanmasından kurtuldum :)

-omer-

-omer-

Üye
vodafonedan 8liraya cepnet paketi aldm sınırlama derdi her türlü internet gerektren programa sıkıntı olmdan griyorum tavsiyeee ederm ;) sürekli evdeysen hiç takma bu yazımı :D

blacklion2475

Üye
bendede aynı sorun var bende e postayı kullanıyorum sonra seçenekler çıkış dıyorum kapanıyo ama nete hala otomatık olarak gırıyo bağlantıyı kes dıyorum 5 sn sonra bağlanıyo nasıl duzeltcemm herşeyı denedım e postayıda sılemem kullanıyorum bunun başka bı yolu varmı

valent

valent

Üye
bendede aynı sorun var bende e postayı kullanıyorum sonra seçenekler çıkış dıyorum kapanıyo ama nete hala otomatık olarak gırıyo bağlantıyı kes dıyorum 5 sn sonra bağlanıyo nasıl duzeltcemm herşeyı denedım e postayıda sılemem kullanıyorum bunun başka bı yolu varmı
uygulamalar e-posta ayarlara gir ordaki otomatik alma günlerini kaldır sorunun ortadan kalksın

SilentOne

SilentOne

Üye
o epostadandan çok çektim yha :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt