Nokia C7 Wifi.. Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Wifi.. Sorunu
Sa Arkadaslar NOKİA C7 SİSTEM HATASI SORUNUN HALLEDDİM :) SONUNDA ONDA Bİ SORUNUM YOKTA BU WİFİ BAGZEN KENDİ KENDİNE KAPANIO TEKRAR ACMAM GEREKİO

- - - Eklendi - - -

Cevaplarınız Bekliyorum ?

ahmettt1903

Üye
Aynı sorun bende de var, wifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat dediler ama benim telefona fayda etmedi.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
alla alla bi yardım eden yokmu ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başka bir modemde denedin mi teli?

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Modemim yok ztn yeni aldım modemi .s delirmek üzreyim kendi kendine kapanıo tekrar baglanmak zorunda kalıom

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pc ayarlarından bakman gerekir sanırım

ahmettt1903

Üye
Modemle alakası yok telefon ayarlarıyla ilgili.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Yaw alakasi yoksa nasi yapicaz bi cozumu yokmu yaw .sss

ahmettt1903

Üye
ayarlar-bağlantı-wifi-seçenekler-ayarlar-güç tasarrufu açıksa kapat.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o da işe yaramıyorsa?

ahmettt1903

Üye
O da işe yaramazsa benim bildiğim kadarıyla yapacak bir şey yok.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
İşe yaramadı hocam..

serhatkilic

Üye
Saygı değer arkadaşlar. C7 ve Nokia nın bu tip tüm telefonları güncellemeler nedeniyle wifi bağlantısı yapamıyor. Benimde Nokia C7 var bu sorunu telefona en güncel yazılım anna yı attırdığım zaman düzeldi. Yapmasını bilenler programı kendisi atabilir iyi günler

linkgörücem

Üye
arkadaşlar c7 telefonumla internete girdiğimde bağlantı seçenekleri arasında wifi vardı kaydetmediğim ağları da görebiliyordum ancak şimdi çıkmıyor nası düzeltebilirim bilgisi olan yardım edebilir mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar c7 telefonumla internete girdiğimde bağlantı seçenekleri arasında wifi vardı ve kaydetmediğim ağları da görebiliyordum ancak artık wifi çıkmıyo nasıl geri getirebilirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt