emreipekci
Üye
Nokia C7 Telefonunuz için Kaçırılmayacak Aksesuar Seti (4 parça ve orjinal)
1 adet orjinal Nokia VH-701 Kulaklık (üzerinde şarkı değiştirme tuşları mevcuttur, ayrıca 2 çift farklı ebatlarda kulak içi mevcuttur.) tüm nokia modellerine uygundur.
1 adet CA-157 Usb OTG kablosu.( Bütün s^3 Nokia telefonlar bu özelliği destekler.USB Bellek ya da farenizi bilgisayarınıza bağlamanıza yarar.)
1 adet orjinal C7 Şeffaf kılıf. (Nokia Shoptan alınmıştır)
1 adet içine geçmeli telefon kabı (3.5 ya da 4 inç bütün modellere uygundur)
[/URL][/IMG]
Nokia telefonunuz için olmazsa olmaz 4 parça aksesuarı en uygun fiyatla 65 TL ye satıyorum. Hiçbirinde en ufak bir sorun dahi yoktur. Türkiye`nin Her Yerine kargo edebilirim
Kulaklık ile belki 2 saat bile müzik dinlememişimdir. Diğer aksesuarlarda da hiçbir kullanım izi ya da deforme yoktur.
Her Türlü sorunuzu bana mail olarak atabilirsiniz. Alana şimdiden hayırlı olsun....
1 adet CA-157 Usb OTG kablosu.( Bütün s^3 Nokia telefonlar bu özelliği destekler.USB Bellek ya da farenizi bilgisayarınıza bağlamanıza yarar.)
1 adet orjinal C7 Şeffaf kılıf. (Nokia Shoptan alınmıştır)
1 adet içine geçmeli telefon kabı (3.5 ya da 4 inç bütün modellere uygundur)
[/URL][/IMG]
Nokia telefonunuz için olmazsa olmaz 4 parça aksesuarı en uygun fiyatla 65 TL ye satıyorum. Hiçbirinde en ufak bir sorun dahi yoktur. Türkiye`nin Her Yerine kargo edebilirim
Kulaklık ile belki 2 saat bile müzik dinlememişimdir. Diğer aksesuarlarda da hiçbir kullanım izi ya da deforme yoktur.
Her Türlü sorunuzu bana mail olarak atabilirsiniz. Alana şimdiden hayırlı olsun....