Nokia C7 sorunlar :( Yardım Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 sorunlar :( Yardım Arkadaslar
Sa beler telefonum nokia c7 400 tl ye aldım daha parasını vermedim yaw acılıp kapatınca sistem hatası dior basta sorunun cozemedim ve bi kere 15 kurus yiyodu fotograf cekince onu hallettim ama bilmiyom kotu bi his vr D: bide 15 20 dk oynuorm oyun yarıya iniyor sarjı ? Bi cozum vrmıdır Veya 400 tl den az hangi tel alabilirm ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
telefona bi format çek hafıza kartının falan yedeğini al biçimlendir daha sonra yazılımını tekrar yükle kendine gelir telefon :ok2:

- - - Eklendi - - -

alabilecek başka bi telefon arıyorsan 400e biraz daha ekleyip 603 alabilirsin c7den çok daha hızlı ve yeni güncelleme alacak.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ekleme yapamam bunu zar zor babam aldı zaten bnde format felan anlamıorm :D acıkcası

ANIL

ANIL

Admin
*#7370# ile telefonunuza format atabilirsiniz. Bilgileriniz silinir.

haqanguven

haqanguven

Üye
Sa beler telefonum nokia c7 400 tl ye aldım daha parasını vermedim yaw acılıp kapatınca sistem hatası dior basta sorunun cozemedim ve bi kere 15 kurus yiyodu fotograf cekince onu hallettim ama bilmiyom kotu bi his vr D: bide 15 20 dk oynuorm oyun yarıya iniyor sarjı ? Bi cozum vrmıdır Veya 400 tl den az hangi tel alabilirm ?

sistem hatası için hard format ve depoyu biçimle.
Kamerayı açınca ekrana bi yazı gelicek kaydırma çubuğuyla yazıyı aşağıya indir konumlamayı kapa tl gtmiycek
şarj konusunda kullandıgn uygulamalar arka planda devamlı çlşyorsa normaldr. Ama bişe yoksa bataryan bzlmus dmektir

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadalsar Bir cok oyun yuklu ve program format atarsam ? gidermi bunlar yedege nasıl alırım ? Yardımcı Olurmusunuz kamerayı hallettim sarj buyk ihtimal yeni batarya alırım orjinal bi sistem hatası sorunuverior ama bi zararı yok acıpk patıorum sadece o zaman sistem hatasi dior tamam diyorum ha bide telefon kapatıp actım diyelim kendikendine telefon sifreleme bolumunu acıor ?

MaxipmaN

Üye
soft at hack falan gider olmazsa nokia suiteden yedek al yazılımı tekrar kur

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar smdi sarjda cihaz tekrar acip kapaddim saat ve tarih sorup duruo acilinca telefon sifreleme bolumu gelior nabmam gerek ? Hackleme fln format cok cakmiyorum ben ?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
kardeşim hafıza kartını çıkar teli kapa. Sonra crazy_oruc'un dediklerini yap düzelir hepsi :oke:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Deniycem Hocam Su anda KOnuyla ilgili arastırma yapıyorum ins olr :)

- - - Eklendi - - -

Hocalarım Format attım Hafıza kartını bicimlendirdim FAKAT acıp kapattınca tekrar sistem hatası yazısı geliyor ? *#7370# le format attım kardesm

azrock

azrock

Üye
Deniycem Hocam Su anda KOnuyla ilgili arastırma yapıyorum ins olr :)

- - - Eklendi - - -

Hocalarım Format attım Hafıza kartını bicimlendirdim FAKAT acıp kapattınca tekrar sistem hatası yazısı geliyor ? *#7370# le format attım kardesm

Dostum hard format at diyeceğim ama ondan sonra Mağaza vb. yüklemek uğraştırabilir. İstersen flaş at. Bilmiyorum diyeceksin ama eninde sonunda bu işin bir yerinden başlamak gerek.:good:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Flash deniycem BU SİTEDEKİNİ UYGULUYUMMU ? Bİ SORUN OLURMU

great14

great14

Üye
Sen tek tek uğraşma bence bi hard format at garanti olsun bi de flash at telefonuna ilk günkü gibi sade ve kullanışlı bi c7'n olsun

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bnde kablosu yok pc ye baglama blueetothlada nasıl baglanır bilmiyorum hard format atarımda flash nasıl atıcam :S kablo alıcam yarın madem ole yapalım bu verdigim linkteki flash iyimi ?

- - - Eklendi - - -

ARKADASLAR KONUYA Bİ TOPLULUK GETİRMEK İSTERİM SİMDİ TELEFON ELİMDE C7 SİSTEM HATASİ DİYOR VE HER ACILDIGINDA SAAT VE TARİH FELAN SORUOR SMDİ HARD FORMAT TUSUNA BASTM ÜLKE FELAN SECTİM SEHİR SECTİM OVİ FLN GELDİ SONRA DEDİM TELEFON SIFIRLANDI RESİMLERİM FELAN GİTMİS DOSYALARİM NEYSE FLASH ATICAM YARIN Bİ SORUN CIKCAGINDAN KORKUOYRM VE AYRICA EN ONEMLİSİ HOCALARIM WİFİ ACIYORUM EVİMDE VAR WİFİ TELDEN GİRİORM DİB DİBEYİZZTN MODEMLE AMA KENDİ KENDİNE BAZEN KAPANIO DELİRCEM YAW :D gerimi VERSEM NEDİR OF OF :(

HAM ZA

HAM ZA

Üye
adam 400 tlye nokia c7 almış bende olsa ohoooo :D

- - - Eklendi - - -

Hocam bnde kablosu yok pc ye baglama blueetothlada nasıl baglanır bilmiyorum hard format atarımda flash nasıl atıcam :S kablo alıcam yarın madem ole yapalım bu verdigim linkteki flash iyimi ?

- - - Eklendi - - -

ARKADASLAR KONUYA Bİ TOPLULUK GETİRMEK İSTERİM SİMDİ TELEFON ELİMDE C7 SİSTEM HATASİ DİYOR VE HER ACILDIGINDA SAAT VE TARİH FELAN SORUOR SMDİ HARD FORMAT TUSUNA BASTM ÜLKE FELAN SECTİM SEHİR SECTİM OVİ FLN GELDİ SONRA DEDİM TELEFON SIFIRLANDI RESİMLERİM FELAN GİTMİS DOSYALARİM NEYSE FLASH ATICAM YARIN Bİ SORUN CIKCAGINDAN KORKUOYRM VE AYRICA EN ONEMLİSİ HOCALARIM WİFİ ACIYORUM EVİMDE VAR WİFİ TELDEN GİRİORM DİB DİBEYİZZTN MODEMLE AMA KENDİ KENDİNE BAZEN KAPANIO DELİRCEM YAW :D gerimi VERSEM NEDİR OF OF :(

hocam al sen usb kablosunu flaş atmayı biliyosan at bi flaşını düzelir belki kaçırma o telefonu ben 5800 dan bıkmış durumdayım
oda olmassa geri ver tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt