eaagent
Üye
Sen takıldığını neredfen biliyorsun ki ? Kaç kere C7 veya N8 kullandın ? Benim telefonum neden donmuyor ?
Wave 2 ye android yüklenebiliyor bada olması bir engel değilEvet dogru bada'ya zaten sürüsüyle oyun program yükledin ve anladın ne kadar kullandıgını.
Menü'ye girip çıkarken dolasırken donanım istemez tabi.Herkesin su kullandıgı symbian nasıl bisey anlamadım bizimkiler sanki symbian degil.Takılmalarmıs (...)Hani derler ya Nokia herseyi tam koyar birseyi eksik bırakır diye.Bu sefer Samsung öyle olmus malesef Wave 2 harika ama ne oldugu olacagı daha belli olmayan Bada yüklü bir model.Fiyatına bakıp anlarsınız.Evet hızlı fişek gibi sistem çünkü bos daha yeni ilerde özellik ve yenilik eklene eklene android'den daha agır bir hale gelecek.
1 bucuk ay n8 kullandımumarım kapak nihayetinde yerleşir incelememde var
----------Eklendi @ 15:17:49 ---------- Yazıldı @ 15:16:19 ----------
Wave 2 ye android yüklenebiliyor bada olması bir engel değilayrıca ben donanım uzmanıyım test ettim gördüm benchmarklarla anlatabiliomuyum zaten kanıtlanmış birşeyde bbu badanın daha az sistem kullandığı nerden biliyorsun diyenlerede bu kapak olsun
1 bucuk ay n8 kullandımumarım kapak nihayetinde yerleşir incelememde var
kardeşim makro cekimlerden haberin yok senin , hersey megapiksel degil bunu unutma , lensin kalitesi önemlii , tamam c7nin normal cekimleri iyi olabilir ancak otofokus olmadıgı için en ufak bir harekette bile resim bulanık cekiyo fotoyu sabitliyemiyor , makro modu olmadıgı için 5cm yakından net fotograflar cekemezsin c7 ile , wave ise otofokuslu kameraya sahip hareket halinde olsan bile otofokus sayesinde net fotograflar cekersin , makro cekimde wave nin cektiği yakın cekimi c7 cekemez , tasarım konusuna gelirsek bu konu görecelidir ve ben wave 2 nin tasarımını daha çok begeniyorum ,telefonda yuvarlak hatlar hosuma gitmiyor
birkere kamera da önde değil wave 5mp c7 8mp.Macronun olması kameranın iyi olmasını etkilemez.Ayrıca tasarım olarak wavein c7 den iyi olduğuna kendin inanıyormusun gerçekten?
kardeşim makro cekimlerden haberin yok senin , hersey megapiksel degil bunu unutma , lensin kalitesi önemlii , tamam c7nin normal cekimleri iyi olabilir ancak otofokus olmadıgı için en ufak bir harekette bile resim bulanık cekiyo fotoyu sabitliyemiyor , makro modu olmadıgı için 5cm yakından net fotograflar cekemezsin c7 ile , wave ise otofokuslu kameraya sahip hareket halinde olsan bile otofokus sayesinde net fotograflar cekersin , makro cekimde wave nin cektiği yakın cekimi c7 cekemez , tasarım konusuna gelirsek bu konu görecelidir ve ben wave 2 nin tasarımını daha çok begeniyorum ,telefonda yuvarlak hatlar hosuma gitmiyor
c7 yi kullanmadıgım icin donup donmadıgını bilmiyorum , ancak bir arkadasımda vardı c7 telefon donuyor yavaş diyordu sürekli bana , cocuk en sonunda sattı 600 tl ye 1 aylık telefonu
yok hacı adam pek anlamaz o işlerden sadece alo demek ve müzik foto cekmek için kullanıyordu telefonu ,arasırada internette takılıyorum demiştiVersiyon güncellemeyi denemiş mi ?
yok hacı adam pek anlamaz o işlerden sadece alo demek ve müzik foto cekmek için kullanıyordu telefonu ,arasırada internette takılıyorum demişti
Versiyon güncelleseydi eğer bu kadar çok zarar etmezdi ayrıca bu güzelim telefonu satmak zorunda kalmazdı neyse sağlık olsun satmış artık...
Parası bol olduktan sonra istediğini alır.dogru düzgün telefon kullanmasını bilmiyor ki adam şimdi gelmiş xperia arc alıcam diyor , gecen gün tim de görmüş xperia arcı tutturdu o telefonu alıcam diye , insanın parası bol olunca nereye harcıyacagını bilmiyor işte , o kadar para veriyor ama hiçbir özelliğini kullanmıyor
bence de. Telefon o kadar da kötü değil.
C7 de focus var auto focus olmasa da yani 1metre öteden net fotograflar çekebilirsin bunun sayesinde .Ayrıca auto focus nedir ya niye bu kadar abartılıyor anlamadım siz bir yakınınızı veya gittiginiz bir yerde hatıra fotografı çektirirken acaba macro moduylamı çekiyorsunuz kendinizi?kardeşim makro cekimlerden haberin yok senin , hersey megapiksel degil bunu unutma , lensin kalitesi önemlii , tamam c7nin normal cekimleri iyi olabilir ancak otofokus olmadıgı için en ufak bir harekette bile resim bulanık cekiyo fotoyu sabitliyemiyor , makro modu olmadıgı için 5cm yakından net fotograflar cekemezsin c7 ile , wave ise otofokuslu kameraya sahip hareket halinde olsan bile otofokus sayesinde net fotograflar cekersin , makro cekimde wave nin cektiği yakın cekimi c7 cekemez , tasarım konusuna gelirsek bu konu görecelidir ve ben wave 2 nin tasarımını daha çok begeniyorum ,telefonda yuvarlak hatlar hosuma gitmiyor
arkadaşım sana göre gerekli bir özellik olmayabilir ama bana göre çok gerekli bir özellik sen telefonunla bu sekilde mutlu mesut olabilirsin ona lafım yok ama bana göre otofokus olmazsa olmaz bir özelliktir bu yüzden benim için önemli , ve fotograf cekmeyide seven biriyim , ayrıcca peyzajcıyım yani çiçeklerle geciyor bütün günüm meslegim geregi , çiçekleri makro olarak cekiyorum , yani bu makro özelliği çok işime yarıyor
C7 de focus var auto focus olmasa da yani 1metre öteden net fotograflar çekebilirsin bunun sayesinde .Ayrıca auto focus nedir ya niye bu kadar abartılıyor anlamadım siz bir yakınınızı veya gittiginiz bir yerde hatıra fotografı çektirirken acaba macro moduylamı çekiyorsunuz kendinizi?
arkadaşım sana göre gerekli bir özellik olmayabilir ama bana göre çok gerekli bir özellik sen telefonunla bu sekilde mutlu mesut olabilirsin ona lafım yok ama bana göre otofokus olmazsa olmaz bir özelliktir bu yüzden benim için önemli , ve fotograf cekmeyide seven biriyim , ayrıcca peyzajcıyım yani çiçeklerle geciyor bütün günüm meslegim geregi , çiçekleri makro olarak cekiyorum , yani bu makro özelliği çok işime yarıyor
kardeşim sana birsey söylediğim mi var neden kendine pay biçtin kiSadece android'li telefonlarda mı makro mod var ? Öyle bir konuşuyorsun ki Symbian'ı yere batırıyor Androidi göklere çıkartıyorsun. Ayrıca bu bir telefon fotoğraf makinesi değil. Ben telefonumdan ve kamerasından çok memnunum. Makro mod olmuş veya olmamış benim için değişen tek birşey bile yok...
kardeşim sana birsey söylediğim mi var neden kendine pay biçtin kibana göre otofokus önemli özellik ve kendi açımdan degerlendirdim , şahsına birsey söylemedim ki ne bu tavır onu anlayamadım , ayrıca telefonu karaladıgım kötülediğim yok , c7 kullanan arkadaşımın yaşadıgı sorunları söyledim bu suç mu size göre , farkındaysan ben telefonu kullanmadıgım için hızlı mı yavaş mı oldugu konusunda şahsi fikir dile getirmedim , bu arada evet android cihazların bazılarında da otofokus yok zaten aksini söyleyende olmadı neden bu sekilde konuştun onuda anlamayamadım dogrusu , sen telefonundan memnun olup alacaklarada önerebilirsin ancak bana göre eksik özelllikleri olan bir telefon bu eksiklikleri söylemem neden bu kadar zoruna gitti bunuda anlayamadım ?
lafım sana değil kardesim yanlış anlamışsınLafı bana söylüyor gibi konuşmuşsun bende cevap verdim. Bi tavır filan takınmadım sen andorid taraftarısın bende Symbian sen kendi işletim sistemini destekliyorsun ben kendi işletim sistemimi. Bende kendi açımdan değerlendirdim ve bana farketmiyor olup olmaması. Neyse bu yazışmayı uzatmanın alemi yok...
buyur bu linki incele hepsi kendi cekimin ve daha fazlasıda var onalarıda paylaşabilirmsymbiyanı kullanmayı bilmeyenler konuşuyo işte yok wave ikinin kamerası daha iyimiş yok 5 cm den çok kötü çekiyomuş sen hayatında kaç defa 5 cm foto çektinki hem wavw kamerası hiçte güzel değil resimleri parlak çektiği için size güzel geliyor bide karanlıkta çok kötü çekio zaten bada daha teni çıktı uygulama yönünden çok kötü androidin çakması gibi işletim sistemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?