nokia c7 - samsung wave2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
nokia c7 - samsung wave2
arkadaşlar hangisini alsam

wawe2. 1GHz işlemci v daha bir sürü neden var.

C7 değil çünkü;
-Çoğu symbian ^3 sorunlu.
-Tarayıcı sorunu var.

Eğer yakında Anna gelecek diye alırsan, Bada'ya da 2.0 versiyon gelecek. Yani wawe2

uribaju

Üye
Valla kardeş kendi telefonum diye demiyorum C7 yi al çok rahat edersin birde anna geldimi tadından yenmez.Samsungun tamam işlemcisi güzel de telefon çok kullanışsız ..

aynı konu kaçıncı kez açıldı sayamadım doğrusu
wave2-1ghz işlemci stabil bada yakında gelecek 2.0 büyük ekran
kısaca wave2

Valla kardeş kendi telefonum diye demiyorum C7 yi al çok rahat edersin birde anna geldimi tadından yenmez.Samsungun tamam işlemcisi güzel de telefon çok kullanışsız ..

kullanışsız olup olmaması kişiden kişiye değişir.

Konu Sahibi
şimdi yurt dışına çıkacamda alacam ama sony ericcson samsung çok kullandım nokia en fazla 1 saat kullandım hangi tlf olursa olsun

kuzenimde wawe ver kneticscrolu çok dandikti valla

mcnpl4

Üye
wave almada naparsan yap kardeşim..

nalcam22

Üye
al c7 yi gitsin s^3 badaya bin basar nokıa için herşey var ve c7 ye androıd kurabilirsin

Evet herkes kendi agzıyla itiraf etmis.Android olsun Bada olsun islemci istiyor.800 Mhz'nin altındaki telefonlar android ile 5800'ın karsısında bile duramıyor.
İkisi arasında kaldıysan ki kalma bile git hemen C7 al.Samsung istiyorsan Bada yerine Android'i tercih et ve Galaxy Ace al.

hoss

Üye
bu iki cihaz arasında kesinlikle wave 2 al kamerada çok daha iyi c7 ye göre , özellikle makro çekimler c7 yi ezer , hızlı seri bir telefondur , her istegini karşılar , işlemci hızı ve ram oranıda c7 den çok daha iyi , ekran çözünürlüğü acısından da wave 2 çok önde , tasarım olarak ta wave 2 nin yanına yaklaşamaz c7

uribaju

Üye
birkere kamera da önde değil wave 5mp c7 8mp.Macronun olması kameranın iyi olmasını etkilemez.Ayrıca tasarım olarak wavein c7 den iyi olduğuna kendin inanıyormusun gerçekten?

Tepkiler: 52mrt1905
5 MP kamera ile C7 nin kamerasını zorlayabilecek bir telefon degil Wave. 5Mp'in zorlayabilmesi için N97,N95,X6 gibi daha donanımlı daha kaliteli lense sahip olmalı.Ki ben X6 kullanan birisiyim ve Wave 2 720p Video haricinde kamerada rakip bile olamaz.

pasha14

Üye
C7 al rahatına bak kardes. Bız burda antı wawe'cı fılan degılız. Sadece dogru yola yonlendırıyoruz.

eaagent

Üye

ya arkadaşım araştırda gel bari kendini rezil etme android sistem ister ama bada en az sistem kullanan os dir ya uydurma! . 1 ghz mz fazlasıyla bize kalıyor yani

----------Eklendi @ 13:43:17 ---------- Yazıldı @ 13:42:53 ----------

C7 al rahatına bak kardes. Bız burda antı wawe'cı fılan degılız. Sadece dogru yola yonlendırıyoruz.

evet doğru yol symbian ve takılmalar ise haklısın

Evet dogru bada'ya zaten sürüsüyle oyun program yükledin ve anladın ne kadar kullandıgını.
Menü'ye girip çıkarken dolasırken donanım istemez tabi.Herkesin su kullandıgı symbian nasıl bisey anlamadım bizimkiler sanki symbian degil.Takılmalarmıs (...)Hani derler ya Nokia herseyi tam koyar birseyi eksik bırakır diye.Bu sefer Samsung öyle olmus malesef Wave 2 harika ama ne oldugu olacagı daha belli olmayan Bada yüklü bir model.Fiyatına bakıp anlarsınız.Evet hızlı fişek gibi sistem çünkü bos daha yeni ilerde özellik ve yenilik eklene eklene android'den daha agır bir hale gelecek.

Tepkiler: 52mrt1905
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...