Nokia C7 Sadece 360 TL. Nasıl mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia C7 Sadece 360 TL. Nasıl mı?
Nokia C7'ye aşağıda belirtilen 3 tarifeye ek olarak ayda 15 TL daha
ödeyerek sahip olabilirsiniz.
* Bizbize Hepimiz Paket, Gold
Tarifesi Gold Paket, Gold Tarifesi Gold

Plus Paket tarifelerine 24 aylık kontrat veren müşteriler ayda 15 TL daha ödeyerek Nokia C7'ye sahip olabilirler. Ayrıca kampanya teklifinden yararlanan müşterilere 6 ay boyunca her ay 250MB internet sunulacaktır.

Daha fazla bilgi için:

sh0ck

sh0ck

Üye
Toplam ne kadara gelio en du$uk tarife ile?..
sayfada Bi bilgi yok tarifelerle ilgili..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Operatörler tarafından kampanyalı,taahhütlü veya kontratlı satılan cihazları satın alma taraftarı değilim hiç.

Teşekkürler..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sh0ck

sh0ck

Üye
_є_®_¢_α_N_™;3329718' Alıntı:
Operatörler tarafından kampanyalı,taahhütlü veya kontratlı satılan cihazları satın alma taraftarı değilim hiç.

Teşekkürler..

ewet kesinlikle... Ya, soyle 40 Tl'ye falan yapsalar amenna.. Ama en dusuk tahhutlu tarife 80 tl.. Hal bole oluncada simfree almak daha akillica oluor..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Sadece telefon değil dikkat ederseniz. Konuşma, sms ve internet dahil.

30TL yükleyince 5 saate yakın konusma 300 SMS geliyo, 10TL sms 14Tl internet bana yeter :D Zaten kendi düşüncem... :)

muratcan1905

Üye
daha pahalıya geliyor 360 tl cihaz fiyatı ama onun yanında bir sürü gereksiz şey vererek daha fazla para alıyorlar ve en önemli nokta ise internet aralarında en önemli o gözüküyor ancak oda 6 aylık sadece bence klasik bir operatör numarası daha :)

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN.
Anußis

Anußis

Üye
la 360 tlye adamlar nokia c2-01 satmazlar kontraltı :D

telefon en az 1300tlden satılır

pasha14

pasha14

Üye
Arkadaşlar siz olayı anlamadınız. 59 tl'lik bi pakete üye oluyorsunuz size her yöne konuşma mesaj gibi avantajlar sağlıyor. Onun üzerine 15 tl ödüyorsunuz. Yani 2 yılda 360 tl ediyor.

muratcan1905

Üye
Arkadaşlar siz olayı anlamadınız. 59 tl'lik bi pakete üye oluyorsunuz size her yöne konuşma mesaj gibi avantajlar sağlıyor. Onun üzerine 15 tl ödüyorsunuz. Yani 2 yılda 360 tl ediyor.

evet olay budur ancak o ekstra özellikler tamamen numara fazla para almak için yani telefonun parasını çıkarmak için ne kadar verirse versin 59 tl etmez etse bile şöyle bir olay var ilk başta internet + diğer özellikler 59 tl ve ya x tl diyelim. internet+ diğer özellikler x tl ancak 6 sonra sadece diğer özellikler x tl 6 ay sonra internet gidiyor ama fiyatta herhangi bir azalma olmuyor o hediyelerin sadece daha fazla para almak için olduğu buradan anlaşılabilir.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye

30TL yükleyince 5 saate yakın konusma 300 SMS geliyo, 10TL sms 14Tl internet bana yeter :D Zaten kendi düşüncem... :)

Şahsen kontratlı olarak telefon alma gereği hiç duymadım. Her ay hattıma 30tl yükleyerek heryöne 2 saat bedava, heryöne 5000 sms ve 250mb internet pakedine sahip oluyorum. :D

pasha14

pasha14

Üye

sahte

Üye
acaba ayda 10 tl fazla versek n8 alamaz mıyız?

furkan4999

furkan4999

Üye
arkadaşlar ben zaten ayda 35 TL lik Kamu hattı Turkcell abonesiyim bunun üzerine her ay +15 vererek sahip olabilrmiyim acaba

SilentOne

SilentOne

Üye
bi dene bkem olucan mı ???