NOKIA C7 Özel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasarr35

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA C7 Özel
Arkadaşlar ben Nokia'nın C7 model telefonunu aldım daha yeni telefon.C7 nin hiçbir ayarlarını bilmiyolar güncellemeleridir felan.Önerdiğiniz bir ayarlar felan varmı telefonda neler yapmam gerekir fikir ve düşüncelerinizi alayım dedim ? bi bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

pasha14

pasha14

Üye
Yapman gereken pek birşey yok ayarlar zaten ilk aldığın için stabildir ekstra birşeye gerek yok , ekran parlaklığı gibi özellikler tamamiyle senin kişisel ayarların olacağı için burdan biz bu kadar yap bu kadar yap dememiz yanlış olur. Oyun kur telefonuna mutlaka Asphalt 6 var yeni bi oyun hd çok harika grafikler filan çok iyi tavsiyemdir...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
*#0000# yi tuşla bi ekran gelicek orda yazılım 1.1 mi 1.2 mi bunu kontrol et. daha sonra uygulamalar>yazılım güncelleştirmelerine gir orda güncelleme varsa onları yükle. dikkatli ol internet bağlantısı gerekli yani wifi ile bağlanıp yüklemek daha iyidir. işine yarayabilecek birçok program var ovi mağazadan ya da uygulamalar kısmına bakabilirsin :)

-sunrise-

-sunrise-

Üye
navigasyonu açtığında dikkat et bağlantı ayarlarından şebeke tabanlı olan seçeneği kaldır ve internet ayarlarını ayarlardan otomatik bağlanmasını kapatmanı öneririrm Tl bakiyeni içmesin hani :) sonra slikon bir klıf temin edebilrsin

yasarr35

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
ö.deqil xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt