nokia c7 nfc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 nfc
arkadaslar bu nfc ne ise yariyor bilgisi olan varmi??

benighted

benighted

Üye

burayi okumalisin.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya arkadaşlar anna yükleyenlerden nfc deneyen oldumu ?

spartuas

spartuas

Üye
ya arkadaşlar anna yükleyenlerden nfc deneyen oldumu ?
nfc c7 lerde var. Teknoloji telefonlarda ki yerini aldi. Ancak nfc yok daha ornegin sut varda inek gelmedi hala yani nfc yi telfondan ac kapat biseycik olmaz. ;)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya c7 kullanıyorum bende gayet memnunum ama anna ile beraber geldmi gelmedimi bunu soruyorum yoksa annayı beklediğme değmeyecek yani :D

inanc609

Üye
Anna ile C7'ye NFC aktif hale geldi fakat bu aralar pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. Çünkü henüz fazla yaygınlaşmış değil ama ilerde çok işimize yarayacağı mutlak.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
C7 nini Fiyati yükselecel NFC ile :oke:

slant1111

slant1111

Üye
100 kez acıldı bu konu arastrma yapınz

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ya bugun teknosada gördümde c7nin tek satış fiyatı 1049 tl yazmışlar :D :D dolara endeksliya sanırım ondan oldu diyeceğim yksa annalı c7ler daha çıkmadı ki piyasaya :D

pta123

pta123

Üye
evet orda uzun süredir öyle kardeş ama vatanda 799 tl :D

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
nfc c7 lerde var. Teknoloji telefonlarda ki yerini aldi. Ancak nfc yok daha ornegin sut varda inek gelmedi hala yani nfc yi telfondan ac kapat biseycik olmaz. ;)
nfc yi yazilim guncelle uygulamasindan indire bilirsin.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ya bugun teknosada gördümde c7nin tek satış fiyatı 1049 tl yazmışlar :D :D dolara endeksliya sanırım ondan oldu diyeceğim yksa annalı c7ler daha çıkmadı ki piyasaya :D
dün baktım 1110 tlydi teknosada :D ilginc

pta123

pta123

Üye
teknosada herşey cok pahalı :) n8 orda 1249 lira vatanda 1049 :D

hadrek

Üye
merhaba arkadaşlar sanal reyonumda bu telefon yani C7 728TL en ucuz fiyatı bu iyi araştırın.güvenilir bi site merak etmeyin ama iletişimi mesajla sağlayın arayınca ulaşamayabilirsiniz

scorpion1453

Üye
nfc dedikleri telefonu gösterip ödeme yapabildiğin bi uygulama olabilir diye düşünüyorum.bilgisi olan yazsın.

Re13eL

Re13eL

Üye
nfc dedikleri telefonu gösterip ödeme yapabildiğin bi uygulama olabilir diye düşünüyorum.bilgisi olan yazsın.

evet kredi kartı yerinede geçebiliyo ama bunun için nfc destekli kredi kartlarının olması lazım :)
mesela benim iş bankası kartımın üzerine nfc açıkken telefonu değdirince etiket boş diyo :) kartı görüyo ama kartta nfc alakalı bişey olmadığı için boş diyor
isteyen c7 kullanıcıları c7 açıp kredi kartlarında deneyebilir ama tüm kredi kartlarında yok ,olanlarda etiket boş diyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Belki ilerde otobuslere nfc koyarlar cebımızde para olmassa telefonun tl sınden kullanırız Nfc yı :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
iett öyle birşey yaparsa çağ atladık derim işte..ama nerdeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt