Nokia C7 mi yoksa Nokia 401 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 mi yoksa Nokia 401 mi?
Nokia c7 ile 701 arasında kaldım birbirlerine çok benzediklerini sölüyorlar sizce hangisini almalıyım sebepleri ile açıklarsanız memnun olurum...Şimdiden teşekkürler.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
başlıkta 401 yazıyor :hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yazmışım 701 olucak :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
701 al c7 nin 2 katı özelliklere sahip ve daha önü açık bi telefon 512 ram 1 ghz işlemciyle carla güncellemesinide alacak ayrıca 128 mb ekran kartı var uygulama oyunlarda vs en ufak kasma yapmaz internette filan daha rahat gezersin bence her yönüyle 701 dışı aynı içi farklı ;)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler Vodafoneden 701 alıcam o zaman yarın sabah ilk iş :) zaten 701 düşünüyordüm şimdi kesin karar verdim...

----------Eklendi @ 18:18:43 ---------- Yazıldı @ 18:09:31 ----------

telefonun depo hafızası var mı hani hafıza kartı dışındaki varsa kaç GB?

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
telefonun kendi içindeki hafızası 8gb ayriyeten 32gb ye kadar hafıza kartı destekliyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu iki telefon arasında kaldıysan tabi ki 701 al :)

AE Production

Üye
Arkadaşım bana kalırsada 701 al neden dersen 701 piyasaya çıkmadan önce NOKİA C7 en güzel telefondu ama 701 i c7 nin üst versiyonu olarak çıkardılar sende anlamışsındırki tipleri filan aynı ama özellikleri daha fazla bu yüzden.Yani ben senin yerinde olsam imkanım varsa Nokia 701 alırdım.

aleranol

aleranol

Üye
bendede c7 var keşke bekleseydimde c7 alsaydım ama c7 nin tek ezikliği ram ve ekran kartı bence ama tabiki 701 iyi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Yav iyi hoş 701 alacağım gittim vodafone'ye bu sefer aklıma N8'i taktılar kamerası daha iyiymiş v.s sizce hangisini almalıyım ?

keys1903

keys1903

Üye
n8 al bence

Re13eL

Re13eL

Üye
Yav iyi hoş 701 alacağım gittim vodafone'ye bu sefer aklıma N8'i taktılar kamerası daha iyiymiş v.s sizce hangisini almalıyım ?
kamera benim için önemli diyorsan n8 i hiç biri geçemez şu an
ama kamera o kadarda önemli değil diyorsan 701 de gayet güzel iş görür onunda kamerası kötü değil sonuçta .
N8 in kamerasını iyinin de iyisi olarak düşünebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt