Nokia c7 menü tuşunun üst kısmında biraz ısık sızıyor.Normalmi??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serseri000007

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 menü tuşunun üst kısmında biraz ısık sızıyor.Normalmi??????
Bugün sıfır nokia c7 aldım fakat en alt kısımdaki 3 lü menü tuşunun üst kısmandan bir miktar ışık sızıyor bu normalmidir???????

emre2574

emre2574

Üye
bendede sızıyor normal galıba bır sorun oalcagını sanmıyorum ben telı 3aydır kullanıyorum bır zararını gormedım :D hayırlı olsun

serseri000007

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.zararı yok haklısın.gnede sorayım dedim.

buradil

Üye
bizde yeni 2 tane aldık, benimki kahvrerengi benimkinde böyle bir şey yok, ama diğer gri olanda aradan ışık sızması var... kesinlikle bir kusurdur bu nedeni ne acaba.

emre2574

emre2574

Üye
onemli bir şey degıl

pasha14

pasha14

Üye
Aynısı bendede var benimki siyah bana göre bi sorun doğuracağını sanmıyorum.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Mühendisler telefonu tasarlarken vodka dikiyorlardı bence o sırada :D

Utku

Utku

Üye
normal

sirhot06

Üye
Arkadaşlar ışık sızmasının nedeni benim gözüme çok batıyordu ama ufak bir operasyonla hallettim, sebebi tuş takımının altındaki siyah jelatinin kısa gelmesi ve ışığa engel olamaması. Çok basit bir operasyonla halloluyor. Tuş takımını söktüm ve o kısma uygun siyah ışık geçirmeyen ekran ile tuş takımını kapatacak şekilde jelatin kestim ve tuş takımının altına yerleştirdim. Nasılmı oluyor ? Tuş takımının altındaki çelik parçayı ince bir plastik yardımıyla tırnaklarından çıkarıyoruz. Daha sonra tuş takımınıda tırnaklarından çıkardıktan sonra hallediyoruz. Yanlız kendine güvenmeyen bu işe kalkışmasın, çok narin bir yapısı var o çelik parçanın. En ufak bi yanlışta çizilebilir yada ana kasa plastiğine zarar verebilirsiniz. Bu arada bu işlemden sonra ekrana toz girmeside engellenmiş oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt