Nokia C7 Kilit Kodu Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

pcmaniakk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Kilit Kodu Hakkında
Arkadaşlar Nokia C7 telefonuyla ilgili bir kilit sorunu var.. İnternette aradıklarım genellikle Güvenlik Kodu yani tuş kilidi kodunun nasıl kırılacağını açıklamışlar. Ama benim sorunum C7 kilit kodunu kırmak. Telefonu açarken istenen kodun nasıl kırılacağını bilen var mı??

Telefonu açamadığım için diğer format yöntemleri işe yaramaz. Hard format denedim. Yeni kod yazın dedi. Yeni bir kod yazdım. Tekrar yazın dedi tekrar yazdım ama daha sonra kodunuz yanlış diye bir hata verdi yani anlayacağınız hard formatta da açamadım. Önerileriniz neler acaba??

• Beğen
Tepkiler: erolaraci

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kardeşim hard işe yaramaz, senin flash atman gerekiyor başka alternatifin yok şu durumda.

slant1111

slant1111

Üye
Maalesef başka şansın yok şu durumda

tuncay05

Üye
iyide açılmayan telefona phonex ile nasıl flash atıcaz direk ilk girişte istiyor güvenlik kodunu.

ayefe09

ayefe09

Üye
Deat phone modunda atman gerekli, phoenix programını açın, teli usb ile pc ye bağlayın. programda file menusunden open product tıklayıp açılan menüden telefonunuzun kodunu seçin (rm675) , connection sekmesi (telin bağlı olduğu usb yi gösteren) no connection olarak görünmeli daha sonra menuden flashing tabından firmware update seçin çıkan ekranda Deat phone usb flashing kutusunu işaretleyin (falsh lamak için kullanacağınız fw dosyalar olduğu ve flash atmayı bildiğinizi düşünüyorum) ve update software deyin yönergeleri takip edin olacaktır.

Üst Alt