nokia c7 hard format ovi sorunu

Konu Sahibi
nokia c7 hard format ovi sorunu
arkadaslar c7 hard format attım ovi gitti
telefonu alalı 10 gun olmadı daha ama sureklı kapanıyor kapanıyor 10 dk acılmıyor sonra yenıden acılıyor vs.
format atarsam cozulur dıye dusundum. attım sonra ovi kayboldu ve kapanma sorunuda cozulmedı cozulmedıgı gıbıde arttı delı olmaya basladım ıyıce.
forumdakı butun konuları ınceledım baktım ama olmadı ovi geri gelmedi
ne yapacagız nasıl olucak anlamıyorum
allah rızası ıcın yardım

slm geçmiş olsun arkadaş şu linkteki (http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-c7-ye-hard-format-atanlar-uzulmeyin-447594.html) konuyu iyi incele kesinlikle oluyor kanuyu açan benim ben kaç defa yaptım bende hard format atmıştım birçok şey silinmişti şuan ilk aldığım gün gibi ama arada bir reset atıyor tabi reset atmasıda telefonda genel bir sorun

Arkadaşlar benimde başıma geldi maalesef aynı olay.. C7mi aldığım gün (daha 1 hafta olmadı ) , nasıl oluyormuş hazırdaki turkcell ayarlarıda kayboluyormuymuş die bende sil ve ayarları geri yükle dedim
dün akşam arastırırken buradaki bilgilere ve ovinn destek sayfasındaki bilgilere ulaşabildim..
Sonuç olarak kısa yoldan yapmanın yolu bu dosyayı telefona kurduktan sonra cihazı kapatıp açmak..
QT benzeri programları kurmakta oluyormuş sanırım.. ama başka programla denemedim ben..

mercan75

Üye
ben bu töntemidenedim ve diğer yöndemide denedim birtürlü açılmıyor tam sonuna geliyor usb kablasunu çıkar tekra tak sonra ok tamam tuşuna bas diyor ve açılmıyor düzelmedi
bu şekilde çıkıyor
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
ERROR: Product recovery failed!
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.

Bunun tek çözümü var ve kendi tarafımca denendi. Bende de nokia C7 var ve defalarca hard format ve soft format atmama rahmen telefonumu tekrar fabrika çıkışı yapabiliyorum. Evet dediğiniz gibi ovi ve haritalar gidiyor 'KESİN' çözüm flash atmak. Yapmanız gereken Navifirm ile nokia C7 nin enson sürümünü indirip phoenix ile telefonunuza yeniden yazılım atmak. İşte bu kadar basit. Bu işlemleri yapamıyorsanız yardımcıda olurum size. Kolay gelsin...

Yazılım güncellemeye git.Ben demin hard format attım.Oradan kuruyorum.

dediklerini uyguladım ve oldu tşk.ler