Nokia C7 Hakkındaki Görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Hakkındaki Görüşleriniz?
Tamamen bilgilenme amacı ile açtığım bir konu. C7 Hakkında kullanıcısı olan veya olmayan herkesin düşüncelerini rica ediyorum.
Eksik veya hatalı bir yönü mevcut mu?
Mevcutsa nedir?
700TL'ye değer bir telefon mu?
Yazılımsal yada Donanımsal bir problem ile karşılaştınız yada duydunuz mu?
ve Aklınıza gelen başka bir yorum var mı varsa lütfen paylaşın.

Starsley

bnece super bı telefon fıyatı dusuk hatta 8 mp kamera amoled ekran wepten video ızleyebılıyosun yanı kısacası super ama ben 5800 bırakırsam n8 alırım tabı o ayrı :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Up.

ali.44

ali.44

Üye
bence süper tabi fiyatına göre 8 megapiksel kamera hd 720p video çekimi flas destegi vede ekranı süper

CasuS_87

CasuS_87

Üye
bence süperrr !! ama 2. dahili kamera yok yazıyo bi o eksik olmuşş ama genede güzeLL .. :oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
2. Dahili kamera mevcut 3g+wifi+8 mp kamera+720pHD video kayıt+kaliteli oyunlar ve uygulamalar şık tasarım, hepsi için 700 tl az bile.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
Peki C7 almayı düşünen birine Samsung hariç aynı fiyata hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? Yada bak şu marka\model daha ucuz daha güzel diyebileceğiniz bir telefon var mı?

vancouver

Üye
iphone 3gs 2.el temiz al telefon gör :bye2:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 2.el temiz al telefon gör :bye2:

Tabi canım dosya gönderemeyen bluetooth sistemi, düşük çözünürlüklü ekran, flashsız düşük çözünürlükte kamera, Apple'ın ilk defa koymayı başardığı dosya kopyalama sistemi. Tek artısı Grafik hızlandırıcısı ve dokunmatik ekranı geri kalanı boş. Apple'dan telefon seçilecekse iPhone4'den başkası yalan. Onu kıyaslama listeme almıyorum o açıdan.

C7 hakkında kullanıcı görüşü yok mu hiç ya? Bu kadar az mı satılıyor bu telefon :S

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
C6-01 de tavsiye edebilirim C7'den daha ucuz aralarındaki tek fark C7'nin ekranı azcık daha büyüktür o kadar. Bu fiyatlara zaten üst seviye modeller bulman çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt