nokia c7 facebook sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 facebook sorunu
arkadaşlar umarım doğru yere açtım konuyu . Benim sorunum , sorum şu . C7 kullanıcısıyim kendi tarayıcısından facebooka girmek istiyorum ama otomatik olarak m.facebooka giriyor . Ben adresi www.facebook.com yazsamda m.facebooka giriyor yani . Bunu nasıl yapabilirim malum mobile facede tag olayını yapamıyoruz bu konu hakkında bilgisi olan var mi yada durum güncellemelerinde tag olayını nasıl çözebilirim ?

kazım61061

kazım61061

Üye
arkadasım web ac ayarlara gır orda tam olarak bılmıyom bı alt menude net adresı uzantısı seceneklerı var ordan degıstıbılıyosun yıne olmasa kendın yaz yer ımı yapa ama bılgıım kadrıyla ayarlarada uzantılar var

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
dostum sağol ama yazdığımda zaten otomatik olarak kendi m.facebook.com adresine giriyor sorun bu . Bunu nasıl engelleyebilirim ?

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
lütfen buna cevap verecek bi arkadaş yokmu ?

ecel54

ecel54

Üye
tarayıcın facebooka mobil olduğunu söylediği için m.facebook.com a yönlendiriliyorsun. çözüm için opera mobil 11.1 yükle ve uygulamaya gir. sonra sağ altta opera simgesine tıkla oradan ayarlar/gelişmiş/user agent tıkla mobile olan seçeneği dekstop yap girer

ozzytaste

ozzytaste

Üye
snaptu yukle telefonuna ordan gır herseyı yaparsın...

ordoseclorum

Üye
    Konu Sahibi
oh be sagolun dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt