Nokia C7 Ekranına Toz Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Ekranına Toz Kaçtı
Arkadaşlar 2. El c7 aldım biraz kullandıktan sonra arama -kapatma -menü tuşlarının bulundugu kısımdan galiba biraz toz kaçmış silinmiyorda normalde çok titizimdir ama nasıl olduysa toz girdi ne yapmam gerek.s bu arada telefon genpa garantili ama faturası yok garanti belgesine dair birşeyde yok bitek uygunluk beyanı war o garanti için olurmu.s birde c7 çizilmez ekranmı? Çok korkuyorun ekranı çizilecek diye. Jelatinlede kullanamıyoruz huylanıyorum bi yardm edermisiniz.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ekranı çizilmez diğil çizilmeye karşı dayanıklı yani çizlir ayrıca garanti belgesi fatura v.s gibi kagıtlar yoksa garantiye gönderemessin uygunluk beyanı bişeye yaramaz kardeşim

turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
peki ya camı temizlemeleri kaç para tutar.s ya ordan nasl toz kaçtı anlamadım ya.s

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
imei numarasından garanti durumuna bakıp garanti dahilinde işlem yapabiliyorlar ben hiç belge olmadan garantiye yollamıştım ekranı çizilmeye karşı çok dayanıklıdır çizilebilir ama çizmek için uğraşman lazım kolay kolay çizilmez.

----------Eklendi @ 13:05:51 ---------- Yazıldı @ 13:04:54 ----------

garantiye kabul etmeleri gerek garantisi devam ediyorsa eğer olmassada çok fazla ücret isteyeceklerini sanmam sadece temizleyecekler

turkmenx

turkmenx

Üye
    Konu Sahibi
ohhh çok tşkrler içim rahatladı.d ımeı numarası batarya altında zaten. bn direk teli göndersem olurmu yani.d

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
evet garantisi devam ediyosa götür bazı yerler belge istiyo bazıları istemiyo ben zamanında tim e götürüp anlattım derdimi dedi garantisi varmı dedim var ama belge felan yok dedi tamam garanti devam ediyosa yapılır imeiyi biyere yazdı garanti kapsamında yazıyodu para vermeden halletmiştim :D

----------Eklendi @ 15:00:58 ---------- Yazıldı @ 15:00:14 ----------

onlar göndermişti servise problem yaşamadım

efendisiz85

Üye
aynı dert bende de var ekranın içi acaip tozlu bilmiyorum ne yapıcam gidip temizletsek yine tozlanacak cepten cıkarmıycaz o zaman herhalde nfc kulaklığı şart oldu :)

marmaraisland

Üye
aynen aynı sorun bendede var servise vermek istiyorum ama bikaç kişiden duymuştum içinden sağlam parçaları alıyolarmış diye vermeye cesart edemiyorum sizce doğrumudur bu

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
aynen aynı sorun bendede var servise vermek istiyorum ama bikaç kişiden duymuştum içinden sağlam parçaları alıyolarmış diye vermeye cesart edemiyorum sizce doğrumudur bu

servis almaz kuytu yerlerdeki telefonculara götürme yeter :D

Parimli

Parimli

Üye
benim c7nin ekranda 1 tane küçük belirgin çizik var. Garanti kapsamına girer mi ve o çizik giderilir mi? ( En az 10 defa pürüzlü betona düştü 1 2 metre sürtündü ama 1 tane ufak çizik var :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt