Nokia C7-de Acil Yardim Lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikoooo

ikoooo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7-de Acil Yardim Lütfen!!!
Salam Aleykum arkadashlar..

14-cu surum yuklemishdim telefonuma.2 gun once 24.001 surumu yukledim Phoneix proqrami ile.Phoneixde indirme aninda % ler giderken 20% den sonra error gitdi.Daha sonra yeniden indirmeyi tekrarladim yine ayni shey 20% de erorr yaziyordu.Telefonumu kapayib achandan sonra yeni surumun yazildigini gordum ve bir problemde gormuyorum.
İrelide bir problem olurmu telefonumda.Bu yonde bilgi yardimcisi ola bilirmisiniz?Onceden teshekkurler :)

muratsert

muratsert

Üye
22.14 ü yükle düzelir

ikoooo

ikoooo

Üye
    Konu Sahibi
24.001 problemlimi?

mustafayiltr

Üye
24.001 de türkçe varmı hangisini yükledin ki

ikoooo

ikoooo

Üye
    Konu Sahibi
Turkce yok..Bir yandanda farmvire ishlemiyor..ayri ayri bilgisayarlarda ayri ayri sitelerden yeniden indirdim farmwire de problem var.chalishsa idi bashqasini indirirdim..kaliba yuklediyim dosyalardandir..

Quaresma53

Quaresma53

Üye
:hmmm

LORİEN

LORİEN

Üye
arkadaşlar ben de 24.001 i yükledim ama kendi geldi oviden navi ile falan uğraşmadım sanırım telefon yabancı kökenli neyse herşey iyi güzeldi ama evde değildim telefonun kendinden yüklediğim için bi de bilgisayardan yükleyeyim sağlam olsun dedim ve telefona hard format attım (atmaz olaydım) şimdi oviden çoğu prog. yüklenmiyor sleepeing screen yüklenmiyor opera bile yüklenmiyor size tavsiyem hard format atmayın çok gerekmedikce
bi de geri aldığım hale nasıl getirebilirim telefonu bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar ben de 24.001 i yükledim ama kendi geldi oviden navi ile falan uğraşmadım sanırım telefon yabancı kökenli neyse herşey iyi güzeldi ama evde değildim telefonun kendinden yüklediğim için bi de bilgisayardan yükleyeyim sağlam olsun dedim ve telefona hard format attım (atmaz olaydım) şimdi oviden çoğu prog. yüklenmiyor sleepeing screen yüklenmiyor opera bile yüklenmiyor size tavsiyem hard format atmayın çok gerekmedikce
bi de geri aldığım hale nasıl getirebilirim telefonu bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar

telefonun dilini ingilizce yap proğramlar sorunsuzca yüklenecek.

anna da şimdilik böyle.

LORİEN

LORİEN

Üye
telefonun dilini ingilizce yap proğramlar sorunsuzca yüklenecek.

anna da şimdilik böyle.
ıııı ı bende işe yaramadı ingilizce yaptım olmadı sonra almanca yaptım olmadı forumda bi yazıda 24.001 neterlands diye okudum o dili seçtim olmadı bi türlü yüklenmiyor sonunda gözümü karartıp deth phone yapacağım gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt