blueyes42
Üye
neyse hayırlı olsun bende paylaşırsın diye telefonu yedekleyip telefonu hard format atmıştımUpload ediliyor şu anda uda program arşivlerinin sis dosyalarınıda paylaşacağım inşallah... ama konuyu yarın açmayı düşünüyorum...
teşekkür ederiz hocam kuralım da yarın sabahta tadını çıkaralım sahuru burada edeceğiz görünenkenan_dkaya ve blueyes42 linki verdim özelden
bence Araç Modu çok güzel olmuş Kalsın ! Arabası olan Var olmayan varhocam ekran koruyucu kırmızı güzeldi onu yapmamışsın araç moduna gerek yoktu fuzuli olmuş bana kalırsa sosyal ve diğerlerinde sıkıntı yok çalışıyo müzik player widget i çok siyah belli olmuyo ileri geri tuşu belli değil birde haritalar çalışmıyo...
bence gerek yok kendini fazla yorma Bilal kardeş sen yazılımda sorun olmasında ne eklersen ekle sana kalmışİstekler sınırsızNe yapacağımı şaşırdım. Tam düzenledim derken yeni istekler başladı. Beğenen oluyor beğenmeyen oluyor.
O zaman şöyle yapacağım iki farklı cfw widgetler dahil bileşenler dahil değişik olacak. birine windows sesleri koyacağım diğerine yok. birinde araç modu olacak diğerinde olmayacak vs vs vs
ewet o klavye gerçekten iyi olursa çok iyi olur kardeşortak benmki abdestli olsun her daim sıkıntısız traşlı falan temiz ne zaman olur
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilal hocam burdaki video yu bi izle bunu yapabilirmisin çok hoş olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?