performans gayet iyi unsigned uygulamaları kuramadığım için pek program yükleyip daha ayrıntılı inceleme şansım olmadı.. Ama şunu hissettim daha hızlı ve daha pratik anna'ya göre.. Görsellik bakımından pek bisi söylemeye gerek yok sanırım videolarda olduğu gibi gayet güzel çok memnunum şimdi Ovi'de müzik çalar da yada fotoğraflarda herhangi bi sorunla karşılaşmadım.. Bana göre şimdilik eksik yani olarak klasör içinde klasör açamamak.. Müzik çalarda güzel bi değişiklik yapılmış ekranı kaydırarak şarkı değişebiliyorsun.. Mesajlar menüsünde direk oturuma girmesi biraz hoş olmamış.. Kamera çekim ayarları daha pratik hale gelmiş.. Genel itibariyle değişen özellikler yada yeni eklenenler diyeyim bunlar.. Performans açısından daha hızlı ve stabil kendi web tarayıcısını begendim ama opera kullandığım için pek kullanmadım onun hakkında pek bisi söylemek doğru olmaz sanırım.. Son olarak tavsiyem bence hiç düşünmeden Belle'ye geçiş yapın..

----------Eklendi @ 02:47:58 ---------- Yazıldı @ 02:29:32 ----------
inanu iyi hoş dedin de o yöntemi daha önce denedim olmadı şimdi bidaha denedim olmadı yine.. Telefona Belle yüklü ondan olabilir.. Çünkü anna iken çok rahat hack işlemini gerçekleştirdim.. Ama Belle de olmuyor bi türlü..
----------Eklendi @ 04:20:43 ---------- Yazıldı @ 02:47:58 ----------
tekipteyim arkadaşlar yapan yada yapabilecek olan önerisi olan varsa lütfen söylesin... yardımlarınızı bekliyorum hack^siz bir telefon telefon değildir..