Nokia C7 Belle hack.?

Sponsorlu Bağlantılar

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle hack.?
nokia c7'ye Belle yükledim şimdi hack yapmak istiyorum. Daha önce anna iken yaptığım şekilde yapmaya çalıştım olmadı.. Yapabilen yada bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim..

dekor67

dekor67

Üye
arkadasım c7 belle performansı nasıl

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
performans gayet iyi unsigned uygulamaları kuramadığım için pek program yükleyip daha ayrıntılı inceleme şansım olmadı.. Ama şunu hissettim daha hızlı ve daha pratik anna'ya göre.. Görsellik bakımından pek bisi söylemeye gerek yok sanırım videolarda olduğu gibi gayet güzel çok memnunum şimdi Ovi'de müzik çalar da yada fotoğraflarda herhangi bi sorunla karşılaşmadım.. Bana göre şimdilik eksik yani olarak klasör içinde klasör açamamak.. Müzik çalarda güzel bi değişiklik yapılmış ekranı kaydırarak şarkı değişebiliyorsun.. Mesajlar menüsünde direk oturuma girmesi biraz hoş olmamış.. Kamera çekim ayarları daha pratik hale gelmiş.. Genel itibariyle değişen özellikler yada yeni eklenenler diyeyim bunlar.. Performans açısından daha hızlı ve stabil kendi web tarayıcısını begendim ama opera kullandığım için pek kullanmadım onun hakkında pek bisi söylemek doğru olmaz sanırım.. Son olarak tavsiyem bence hiç düşünmeden Belle'ye geçiş yapın.. :)

----------Eklendi @ 02:47:58 ---------- Yazıldı @ 02:29:32 ----------

inanu iyi hoş dedin de o yöntemi daha önce denedim olmadı şimdi bidaha denedim olmadı yine.. Telefona Belle yüklü ondan olabilir.. Çünkü anna iken çok rahat hack işlemini gerçekleştirdim.. Ama Belle de olmuyor bi türlü..

----------Eklendi @ 04:20:43 ---------- Yazıldı @ 02:47:58 ----------

tekipteyim arkadaşlar yapan yada yapabilecek olan önerisi olan varsa lütfen söylesin... yardımlarınızı bekliyorum hack^siz bir telefon telefon değildir.. :(

dekor67

dekor67

Üye
hack lı yukleyın arkadaslar hack li sı vr paylasırım ıstersemdz

efendisiz85

Üye
hack gerekmiyor belleye sanırım su ana kadar gerektirmedi :)

royal034

Üye
norton anti virüs programını kuruyosunuz . sonra ayarlar bölümünden garantina bölümündeki dosyaları siliyosunuz işlem tamam roompacher kurulabilir şimdi

Febris

Febris

Üye
Hackli udalar dolasıyodu Forumlarda onlara bakın

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
hack^siz belle yuklemiştim.. yuklemeden sonra neredeyse tum yontemleri denedim ama bi türlü olmmadı hack işlemi.. en son yeni bi flash attım hack^li uda dosyasını bulup flashladım.. sorun çozuldu unsigned uygulamalar yukleniyor ama sistem klasorleri acık deil o da şimdilik bi sorun teşkil etmiyor ki diger yontemler sistem klasorlerini acıyordu ama unsigned uygulamaları yukleyemiyordu..

Ricochet

Ricochet

Üye
hackli uda da format atana kadar gidiyor formatlayınca hack gidiyor.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bicimlendirme yapın sonra hackli uda ile flashlayınız bi sorun cıkacagını sanmıyorum ben oyle yaptım simdi hackli olarak kullanıyorum flashladıktan sonra butun unsigned uygulamaları kuruyor tek eksiki sistem dosyalarını acmaması zaten onu da RomPatcher ile halledebilirsiniz lazım olursa...

kalbimdesiin

Üye
Ben buldum z deki Install server çalışmıyor hackli udada c ye de Installserver yüklemiş flaş atınca c deki Installserver hacklıyor telefonu ben kopyaladım onu ilerde orjinal belle gelince lazım olur ustalarimiz onu zye gömebilirse süper olur

place3461

place3461

Üye
flashlamak ne demek biri adamakıllı bu olayı anlatabilir mi?

---------- Eklendi @ 14:35:47 ---------- Yazıldı @ 14:29:28 ----------

hacksiz olmuyor.s

uğur e

uğur e

Üye
c7 belle yi hecklemem 2 dakıkamı aldı.bı yerde hata yapıyn arkadaşm

Takipçi Satın Al

Üst Alt