Nokia C7 Belle Güncellemesi Sanırım Artık Aktif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle Güncellemesi Sanırım Artık Aktif

Az önce Ovi Suite Programını çalıştırdığımda ekranıma gelen görüntü. 1. cümleyi okuyalım. . .

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Hayırlı olsun :)

dücane

dücane

Üye
hocam senin bu actigin konu gecen haftalarda kac defa acildi, bu sadece ovi suite güncellemesi, demek istiyorki bu sürüm üzerinden belle güncellemesi yapilacak, sonradan yazacak olan arkadaslara da hemen Volkan arkadasimiza sinirlenmemelerini söyliyeyim simdiden :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Tüm C7li Annacılara hayırlı olsun :)

Edit: Boşa heves yaptık o zaman :)

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Bu şuan herkes de var ancak bir faydası yok , bu sadece güncelleme için ön hazırlıkları Nokia'nın 2 şubat ile 8 şubat arasında Ovi Suite'in bu sürümüne güncelleme bilgileri gelmeye başlayacak Türkiye'ye nezaman gelir şüpheli ancak en geç 8 şubatta Belle kapıda :)

serecans

serecans

Üye
iyide suite güncellemesi bu

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bna böyle bişey gelmedi nedenki ? Ayrıca simge de bu değil bende ovi suite değil yani mavi bi simge masaüstünde altında da nokia suite yazıyo ovi falan yok ne yapmalıyım ?

Volkan Özdemir

Volkan Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bu Ovi Suite güncellemesi imiş. Sanırım yanlış bir konu açtım. İlk mesajım olmasından dolayı sanırım bu defa tolerans gösterilebilir. . .

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ovi guncllemesı

hakan_710

hakan_710

Üye
Evet arkadaşlar bu Ovi Suite güncellemesi imiş. Sanırım yanlış bir konu açtım. İlk mesajım olmasından dolayı sanırım bu defa tolerans gösterilebilir. . .

bu aralar alıştık buna kardeşim herkes birbirine yardım etmeye çalışıyo problem değil canın sağolsun

cyber

cyber

Üye
masaüstü süpermiş bu arada.herkes açıyo böyle konular boşver

aspereas

Üye
yanlis anons :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt