Nokia C7 Belle 111.30.0609 Türkçe Dil Flahslarken Hata ! LÜTFEN YARDIM.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ApsTerLeaDer

ApsTerLeaDer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Belle 111.30.0609 Türkçe Dil Flahslarken Hata ! LÜTFEN YARDIM.
Nokia C7 Belle güncellemesi yaptım. telefonum İngilizce Oldu NaviFirmden dosyaları İndirip Phoenix ile Flashlarken Hata Veriyor.

Hata Şu Şekilde;

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

NE YAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİN.

mmb7982

mmb7982

Üye
products klasörüne attığın dosyalara dikkat et kardeş.ve yönlendirmelerine dikkat et phoneix in.bende çok karşılaştım bu hatayla ama dosyaları yeniden attım falan kendi kendine düzeldi.birde dead flash atarkenmi alıyorsun bu hatayı?

• Beğen
Tepkiler: ApsTerLeaDer
ApsTerLeaDer

ApsTerLeaDer

Üye
    Konu Sahibi
products klasörüne attığın dosyalara dikkat et kardeş.ve yönlendirmelerine dikkat et phoneix in.bende çok karşılaştım bu hatayla ama dosyaları yeniden attım falan kendi kendine düzeldi.birde dead flash atarkenmi alıyorsun bu hatayı?

Valla dead fllashı felan bilmiyorum kardeş
Firmware Update yazan yere tıklayarak flashlıyorum.

uqurykn

uqurykn

Üye
Aynı hata bendede var malesef bir türlü türkçeleştiremedim telefonu allah aşkına yardım şuandada deniyorum yine aynen

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs

mmb7982

mmb7982

Üye

Valla dead fllashı felan bilmiyorum kardeş
Firmware Update yazan yere tıklayarak flashlıyorum.

kardeşim bildiğimden değil ama belki düzelir düşüncesiyle yazoyorum bunları.rm-675 klasörüne dosyaları yeniden at phoneix te scan product yapmayı unutma (ben bi kaç unutmuştum) flasha başlamadan firmware update ten açılan sayfada options tan kırmızı renkte bişey kalmasın ona dikkat et.birde farklı bir usb ye takarak dene olmadı dead flash at derim yani ben öyle yapıodum... :)

kolay gelsin

----------Eklendi @ 16:41:03 ---------- Yazıldı @ 16:38:51 ----------

Aynı hata bendede var malesef bir türlü türkçeleştiremedim telefonu allah aşkına yardım şuandada deniyorum yine aynen

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs

senin hata msj ındada anladığım kadarıyla usb 1.1 kullanmamanı söylüyor.taktığın usb port u 1.1 mi?phoneix i kapat teli farklı bi usb porta tak phoneix i yeniden aç bi dene yani kimse cvp yazmamış yardımcı olmak gayem belki bi faydam olur yani...

ApsTerLeaDer

ApsTerLeaDer

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bildiğimden değil ama belki düzelir düşüncesiyle yazoyorum bunları.rm-675 klasörüne dosyaları yeniden at phoneix te scan product yapmayı unutma (ben bi kaç unutmuştum) flasha başlamadan firmware update ten açılan sayfada options tan kırmızı renkte bişey kalmasın ona dikkat et.birde farklı bir usb ye takarak dene olmadı dead flash at derim yani ben öyle yapıodum... :)

kolay gelsin

Kardeş Anladımda Dead Flash Nasıl Atılıyor Onu Bilmiyorum Malesef Onun Hakkında Bir Bilgin Varmı?

mmb7982

mmb7982

Üye

kolay gelsin

Kardeş Anladımda Dead Flash Nasıl Atılıyor Onu Bilmiyorum Malesef Onun Hakkında Bir Bilgin Varmı?

kardeşim
* telefonu usb ye tak
* phoneix i aç
* yukarıdan telefonun takılı olduğu usb yi seçiyosun ya orası no connection olacak.
* file dan open product a tıkla
* açılan pencereden rm-675 i seç
* aşağıda ready ve karşısında rm-675 yazacak
* sonra flashing den firmware update yani normal işlem
* klasik flash işlem ekranı çıktığında options dan kırmızı varsa normalde hallettiğin gibi hallet. ve dikkat edersen refurbished aktif olmayacak.
* daha somra product code yazan yerin altında dead flash ı tik le.tiklediğin anda refurbished aktif olacak ve refurbished e tıkla.
sonrası biraz farklı flash işlemi başladığında bişeyler yapmanı isteyecek.işlem aynen şu kardeşim
* telefonun kablosunu çıkar
* bataryayı çıkar
* usb kablosunu tak
* bataryayı tak ve açma kapama tuşuna çok kısa bir kez bas ve ekrandaki bunları yazan pencerede ok e tıkla.
flash işlemi başlayacaktır.bitene kadar bekle sonunda 25 e kadar falan sayarsada bekle.saymayabilirde.hata yada tamamlandı msj çıkar elbet elden geldiğince yardım ederim.
kolay gelsin

daha açık anlatılan bir yer varsa link atarım pm den bakar ol pm e.

ama herhangi bir sorumluluk kabul etmem kardeşim yardıma uğraşıyorum sadece

----------Eklendi @ 20:38:19 ---------- Yazıldı @ 20:25:25 ----------

pm attım da buradanda vereyim linki kardeşim dead flash anlatmış arkadaş saolsun işlem aynı

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt