kardeşim bildiğimden değil ama belki düzelir düşüncesiyle yazoyorum bunları.rm-675 klasörüne dosyaları yeniden at phoneix te scan product yapmayı unutma (ben bi kaç unutmuştum) flasha başlamadan firmware update ten açılan sayfada options tan kırmızı renkte bişey kalmasın ona dikkat et.birde farklı bir usb ye takarak dene olmadı dead flash at derim yani ben öyle yapıodum...
kolay gelsin
Kardeş Anladımda Dead Flash Nasıl Atılıyor Onu Bilmiyorum Malesef Onun Hakkında Bir Bilgin Varmı?
kardeşim
* telefonu usb ye tak
* phoneix i aç
* yukarıdan telefonun takılı olduğu usb yi seçiyosun ya orası no connection olacak.
* file dan open product a tıkla
* açılan pencereden rm-675 i seç
* aşağıda ready ve karşısında rm-675 yazacak
* sonra flashing den firmware update yani normal işlem
* klasik flash işlem ekranı çıktığında options dan kırmızı varsa normalde hallettiğin gibi hallet. ve dikkat edersen refurbished aktif olmayacak.
* daha somra product code yazan yerin altında dead flash ı tik le.tiklediğin anda refurbished aktif olacak ve refurbished e tıkla.
sonrası biraz farklı flash işlemi başladığında bişeyler yapmanı isteyecek.işlem aynen şu kardeşim
* telefonun kablosunu çıkar
* bataryayı çıkar
* usb kablosunu tak
* bataryayı tak ve açma kapama tuşuna çok kısa bir kez bas ve ekrandaki bunları yazan pencerede ok e tıkla.
flash işlemi başlayacaktır.bitene kadar bekle sonunda 25 e kadar falan sayarsada bekle.saymayabilirde.hata yada tamamlandı msj çıkar elbet elden geldiğince yardım ederim.
kolay gelsin
daha açık anlatılan bir yer varsa link atarım pm den bakar ol pm e.
ama herhangi bir sorumluluk kabul etmem kardeşim yardıma uğraşıyorum sadece
----------Eklendi @ 20:38:19 ---------- Yazıldı @ 20:25:25 ----------
pm attım da buradanda vereyim linki kardeşim dead flash anlatmış arkadaş saolsun işlem aynı
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html