Nokia c7-00 yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7-00 yardim
Sa arkadaslar 400 tl ye tanıdıktan c7 aldım nokia cok güzel2 e.l cizikyo fakat kulalnmdan dolayi haff cizilme yanlarda fln filan iste anladınız beler market tıkladım magazaya uye girisi yaptım baglantı hatasından dolay islem tamamlnamadı sonra dene dior ama wifi baglandi ?=

MoonLife01

MoonLife01

Üye
400 tlye cok pahaliya almışsın kardeş :)

bence symbian belleyi yeniden kur icine

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam c7 orjinal 1 yıl garantili faturali saglam telefon dokunmatik olan büyük :D 1.300 e evkurdan alınmıs ben 400 tl ye aldım senin dedigin islemi nasi yapicas ?=

MrExpert

MrExpert

Üye
Öncelikle yazını düzeltmelisin hiç birşey anlamadım , Sonrada yardımcı olalım sana....

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam İlk once c7 aldım smdi gittim bi abiden temiz telefon telefonun magazasına tıkladım evimde modemimde wifide vr kablosuz modem nese wifi baglandim nete fln girior magaza tkladim üye oldum ancak baglti kurulamiyor dio tekrar deneyin dedi giris yapiorm olmuo gine .s wifi bagli bazi fidolar facede video is not avaible fln diyor BİDE RESİMLER VAR DİYELİM HAFIZA KARTIMDA 50 TANE Acıyorum 1 tanesini Ama yana suruyorum resmi gecmior dier resme ve dier resim yanda gozukmuo geri donup dier resme tıklamak zorunda kalıyorum =?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Sa arkadaslar 400 tl ye tanıdıktan c7 aldım nokia cok güzel2 e.l cizikyo fakat kulalnmdan dolayi haff cizilme yanlarda fln filan iste anladınız beler market tıkladım magazaya uye girisi yaptım baglantı hatasından dolay islem tamamlnamadı sonra dene dior ama wifi baglandi ?=

Ayarlar>Telefon>Telefon Yönetimi>Orjinal telefon ayarları na gir. Veri sil ve geri yükle yi seç. 2. el aldığın için temiz yüklemeyi öneririm.

Bağlanamadığın için bu hatayı alıyorsun. Mobil veri kapalı ise aç. Ancak wi-fi kullanman daha iyi olur. Evinde wi-fi varsa tanımla ve cihazdan wi-fi yi açık konuma getir.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim Hocam Yaptım Mazagayi Sonunda Senin Sayende Peki Bu resim Cozumu Nedir ? resime Tıklıyorum Acılıor ancak sag kaydiriorm dier resme gecmior mecbur geri gelip dier resmi acmak zorunda kaliorm ?

- - - Eklendi - - -

HOCAMKAPATIP ACTIM NOKİA İSARTİNDE KALDI ARKA KAPAGINI NASI ACICAM .S

- - - Eklendi - - -

Hocam Yeniden Kuruorm Simdi Kurulum icin hazırlanılıyor dio sana donucemde Bu resim Cozumu Nedir ? resime Tıklıyorum Acılıor ancak sag kaydiriorm dier resme gecmior mecbur geri gelip dier resmi acmak zorunda kaliorm ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt