Nokia c601 kullanan?Lütfen yorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c601 kullanan?Lütfen yorum.
Arkadaşlar bu cihaz nasıl sizce?

pRime.

pRime.

Üye
Güzel bir cihaz küçük ve kullanışlı, tavsiye ederim. :oke:

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.bende galaxy ace var birisi 15 gün önce almış c601 i kullanamıyor değişelim dedi de :)

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Hemen değiştirmeni tavsiye ederim sybian^3 ile güzel bir telefon olmuş. 8 mp kamera Süper Çözünürlük Var . 4 gün Önce C6-01 Aldım 10 Numara bir Cihaz ilerde Gelicek Güncellemesiyle Daha Güzel Olacak.

__xXx__

__xXx__

Üye
tavsiye ederim güzel bir cihaz sağlam ve fiyatını hak eden bir cihaz sınıf arkadaşlarıma da önerdim bazıları aldılar ve çok memnunlar

61semih

61semih

Üye
:nono:

__xXx__

__xXx__

Üye
niye hocam ya güzel bir cihaz c601

pRime.

pRime.

Üye
Fandriodler rahatsizlik duyuyor c601 in iyi bir telefon olmasindan.----------Eklendi @ 03:53:31 ---------- Yazıldı @ 03:52:59 ----------Bence hemen degis cok daha iyi bir telefon.

Lenneth

Üye
Cok oyun yada uygulama yuklemeyecekseniz degisin derim.

__xXx__

__xXx__

Üye
neye çok oyun uygulama yükleyemeyecek

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Bende 3 hafta oldu alalı Süper Bir telefon şiddetle öneririm :yuru

Lenneth

Üye
:bye2: 2-3 ay bekleseydiniz sizinde C6-01'iniz olurdu.Simdi millet alırken ego tatmini yapmayın :op:

N8 ve GS+ sahibi olan birine sen C6-01 alamayacak durumdaydın şimdide çekemiyorsun diyorsun, bilmem farkında mısın ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Samsung Galaxy S Plus :)
CPU: 1.4 Ghz Scorpion GPU: Adreno 205 Ram: 512 Mb Chipset: MSM8255T Snapdragon Ekran: 4 inç + Super Amoled + Gorilla Glass

Nokia N8 :dry:
İşlemci zayıf, işletim sistemi hantal , yeterli oyun ve uygulaması yok.. Kaliteli kamerası ve USB OTG özelliğide olmasa at çöpe gitsin.

Çok paran var galiba?
N8'i satıp sana göre adam gibi bi telefon alsanda kurtulsak senden.
Bide imzaya bakın.Nickini gören yorumunu bile okumaz da imzana bakıcak artık.

Üstten oyun uygulama lafıyla olmaz.Kurulabilen uygulamalardan bahsedin de bilelim.
Ama şu adreno 200 geldi yine aklıma
:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve Kingmortall
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Değiş kardeşim pişman olmazsın. Kaliteli telefondur c6-01 ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
adamlar galaxy s n8 takılıyolar ya onları alamayanlar ne yapsın :hmmm herkesin düşüncesi kendinedir bazılarına nokia iyidir bazılarına samsung

• Beğen
Tepkiler: Bomb City

die4you.

Üye
Bazısına samsung iyidir bazısına nokia bazısına htc bazısına iphone.
Kullanım amacına göre.

Şahsen bana göre otg'li kamerası yüksek,oyun yönünden tatmin edici,ekranı kaliteli,performanslı kullanım da bataryası 1 günü çıkarabilen bir telefon yetiyor(n8)
galaxy s2'yi alsam wave serileri ile karışlaştırmam lazım heralde.Menüde fark yok.

Neden nokia.Bana göre,elim de kalmaz satarken.Telefoncuya götürsem paraya sıkışsam adam ölüsü bile olsa nokia olsun diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...