Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekNokia c6 suya düştü ekran su var
Sponsorlu Bağlantılar
Mert_Alim
Üye
Konu Sahibi
Nokia c6 suya düştü ekran su var
Arkdşlar Başlıkta Belirtiğim gibi annemin nokia c6 sına suya düşmüş teogtan cıktım eve geldim bi baktım annem telefonu günese koymus ama ekranda daha bıraz su var ne yapmalıyım
Emrah_-06
Üye
pirince gömün.
Mert_Alim
Üye
Konu Sahibi
Gömdün Telefonun Klavye açılırken sorun cıktı klavyenin arasına pirinç takılmıs cıkardım.telefoncuya götürdüm adam bitmis bu telefon dedi.Bataryayı taktım bi ısındı allahtan telefoncuya goturdum yoksa patlıya bilirmis
Emrah_-06
Üye
Bataryayı ayrı telefonu ayrı gömüp 1 gun falan bekleyecektin sıkışan pirinci sökerekde çıkarırdın
Mert_Alim
Üye
Konu Sahibi
Telefon Bitmis Dedi Telefoncu Yapılması Zor Dedi
Emrah_-06
Üye
suya düştüğünde bi parçası falan yandıysa bitmiştir yanmadıysa bile sen açmaya çalıştığındada yanmış olabilir ondan bitmiş demiştir. pirinç suyunu çekip açsaydın belki açılabilirdi.
maxirabit
Üye
Ekrana goruntu geliyorsa saglam olan bir anakart bulmaniz lazim sonra duzelir. Telefoncuya falanda vermeyin saglam parcayi calarlar icinden
Mert_Alim
Üye
Konu Sahibi
Pirince Koyduktan Sonra Açtım Acayip Şekilde Isındı ve zaten telefon açılmıyor sadece ısınıyordu.zaten ekrandada su vardı onuda makineyle çektim bide tuvalete düşmüş.