Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
valla çokda iddialı flash konusunda.Web tarayıcıdan bütün videoların açılacağını,bugüne kadar ki en hızlı en iyi cfw olacağını, video player ve müzik çaların herşeyden farklı olacağını ve bu cfwyi aynı zamanda dailymobile da bile yayınlayacağını iddia ediyor.Bu kadar iddia ediyorsa ve açtığı konuda buna destek veren,sabırsızlıkla bekleyip dualar bile eden yüzlerce takipçisi varsa insanın aklına ulen harbiden olur mu acaba diye gelmiyor değil.Bekleyip göreceğiz :-D

Eğer symbian işletim sistemini android yapabilirse bu dedikleri olabilir :D ki iphone da yaptılar bunu. ios işletim sisteminin yanında ikinci bir işletim sistemi kurdular. Telefonu açtığında Android mi iOS mu açılsın diye soruyor örneğin :D Ama Symbianda imkansız. İphone'da oldu çünkü iki işletim sistemi de temelde MacOS'a dayanıyordu.

halojan54

Üye
Dostum Conversation hem menüde çıkacak uygulama olarak. Hemde mesajlarda Yeni Mesaj'ın Altına Yerleşecek. Sen büyük ihtimal sadece .sis'i yükledin. İçindeki private ve resource klasörlerini C'dekilerle değiştir. O o klasörlerdeki bazı dosyaları değiştirecek. Sonra kapatıp açtığında Mesajlar menüsüne yerleşir uygulama

Sağolasın. Tam kurulum yapmıştım aslında ama ilk denediğimde olmadı nedeni hakkında bir fikrim yok. Sonra kaldırıp tekrar kurunca oldu. Ellerine sağlık. Ayrıca bi' yazında yeni fw yaptığını yazmışsın merakla bekliyorum. Bu kadar bekletme insanları. :oke: :evet:

Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
Eğer symbian işletim sistemini android yapabilirse bu dedikleri olabilir :D ki iphone da yaptılar bunu. ios işletim sisteminin yanında ikinci bir işletim sistemi kurdular. Telefonu açtığında Android mi iOS mu açılsın diye soruyor örneğin :D Ama Symbianda imkansız. İphone'da oldu çünkü iki işletim sistemi de temelde MacOS'a dayanıyordu.

valla c6 v.20 nin üzerine yapacakmış.Eğer 5800 v.60 fwsi çıkarsa ve pnht bunu c6 v.20ye port ederse o da o şekilde buna uyarlayacağını söylüyor.Adama mesih gözüyle bakıyorlar yaa öldüm gülmekten yorumları okuyunca.Ama bu şekilde yaparsa bence de ilk ve tek olur.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

valla c6 v.20 nin üzerine yapacakmış.Eğer 5800 v.60 fwsi çıkarsa ve pnht bunu c6 v.20ye port ederse o da o şekilde buna uyarlayacağını söylüyor.Adama mesih gözüyle bakıyorlar yaa öldüm gülmekten yorumları okuyunca.Ama bu şekilde yaparsa bence de ilk ve tek olur.

Keşke yapabilse :) Büyük konuştuğum için rezil olmaya razıyım ben. Yeter ki yapsın :D

iZMiRLy5800

iZMiRLy5800

Üye
Sadece Videos klasöründeki videoların gözükmesini istiyorum diğerlerin engellenmesini istiyorum yada kendi klasörümdeki videoların gözükmesini istemiyorum diğer klasörlerdekiler gözüksün böyle bir mod mümkünmüdür.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Videos klasöründeki videoların gözükmesini istiyorum diğerlerin engellenmesini istiyorum yada kendi klasörümdeki videoların gözükmesini istemiyorum diğer klasörlerdekiler gözüksün böyle bir mod mümkünmüdür.

Tabiki mümkün. İlk sayfadan resim için indirdiğiniz moddaki txt dosyasını açın orda gözükmesini istediğiniz klasörleri ekleyin. Geride kalan yani yazmadığınız diğer klasörlerdeki fotoğraflar ve videolar gözükmeyecektir.

ozgunb

ozgunb

Üye
Ekranı yan çevirince tuşşların tam ekran qwerty'ye geçmesi için bir mod var mı?

jayjay16

jayjay16

Üye
dostum istediklerimin hepsini yaptım ama tuş kilidindeki titreşimi kapatamadım :( ama modlar için :tşk:

55sinan55

Üye
selamün aleyküm
rompatcher ı yüklerken sertifika hatası gibi bişe diyor yani maalesef kurmuyor.off yaw :S lütfen yardım edin..

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
teşekkürler arkadaş. çok işime yaradılar.

hakan2131

Üye
widget saati ana ekrandan kaldıracak mod varmı

• Beğen
Tepkiler: maxicici
ozgunb

ozgunb

Üye
çıkışa basınca kapatma modu indirilmiyor.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
MegaloManiaX arkadaşım mümkünse acaba bu menü ekranını büyük yapma modunu ekleyebilirmisin ? çok güzel olur ... teşekkürler ...

yasin054

yasin054

Üye
Kamera sesini kapatamadım (28.12.10) 5800 için C6v20 Sorunsuz-Sade-Tam Ekran Menü-Yepyeni N8 ikonları yüklü yardımınız olabilirmi.?

sheepskin

Üye
Arkadaslar burasi yeri mi bilmiyorum ama bende n97 mini var. telefondan bir program kaldirmaya calisirken telefon dondu, kapattim simdi acinca sadece beyaz ekran duruyor. format atrilmiyor, pnoenix ile yazilimi tekrar yukliyeyim dedim ama telefonu gormutor ne yapmaliyim acil yardim lutfennnn

numan.tr

numan.tr

Üye
ellerine sağlık

feylesofist

Üye
harikasın. teşekkürler. devamını bekleriz....

anılbaran

anılbaran

Üye
cok yararlı bi konu olmus

hamdi mert

hamdi mert

Üye
menuyu kapatamıyorum system uygulaması dio 4x5 menu kulanamıom

Üst Alt