Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok mesajlar kapanmasın da ötekiler önemli deği rehber vs,yani mesajlarla birlikte kapanmayacak programlar kapanmasa da olur yeter ki mesaj yazıp yes tuşuna bastığımda no ya basınca yazdığım mesaj uçmasın.

senin kastettiğin yazdığın msjın silinmemesi. Onunla ilgili edit bilgim yok şuan. O msjlar programın içeriğiyle alakalı. Modlanabileceğini sanmıyorum.

pcwolf

pcwolf

Üye
senin kastettiğin yazdığın msjın silinmemesi. Onunla ilgili edit bilgim yok şuan. O msjlar programın içeriğiyle alakalı. Modlanabileceğini sanmıyorum.

Asıl kastettiğim şey mesaj yazıp göndere ve noya bastığımda v51deki gibi mesajın arka planda gönderilmesi. v51de mesajı gönder tuşuna bastığım gibi noya basıyodum o yine gönderiyodu.

ilkgul

ilkgul

Üye
İyi ama e de de private klasörü var değiştirilsinmi diye soruyor sonra . yoksa private klasörünün içindeki klasörümü alacaz c private ye atacaz ? :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Tmm hallettim nasıl yapacağımı :)
Şimdi başka modlar araştıralım varmı yokmu ? çıkacakmı diye :)

nasıl yaptığını anlatsanda bizde anlasak mesala ben bilgisayardan yapmaya çalıştım galiba beceremedim bakalım anlatan olacak mı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yaptığını anlatsanda bizde anlasak mesala ben bilgisayardan yapmaya çalıştım galiba beceremedim bakalım anlatan olacak mı

Telefonunuzda C6 FW si yüklü deilse çalışmaz. Öncelikle C6 FW'ye sahip misiniz?

Soneday

Soneday

Üye
RomPatcher+'yı telefonuma direk nasıl atabilirim?

ilkgul

ilkgul

Üye
Telefonunuzda C6 FW si yüklü deilse çalışmaz. Öncelikle C6 FW'ye sahip misiniz?

senin versiyon deyil ama başka versiyon yüklü gerçi şimdi modları yükledim ben anlatayım diyecem ama sen anlatmışsın ayrıntılı bir şekilde ben sadece şunu ekleyebilirim bu modları telefon bilgisayara baglı iken yaparlarsa daha kolay vede hızlı olur çalışman için ayrıca teşekkür ederim başka modlarda bekliyoruz..:oke:

kusursuz_0606

Üye
mod 11: Kamera kalitesini arttırma modu

alternatif link

içindeki private klasörünü c:\private ile değiştirin. telefonu yeniden başlatın.

modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10282edc.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.

mod 12: Video kayıt kalitesini arttırma

alternatif link

içindeki private klasörünü c:\private ile değiştirin. telefonu yeniden başlatın.

modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10281872.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.

mod 13: Başlangıçta çalan giriş müziğinin sesini arttırma

alternatif link

modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\101f8763.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.

mod 14: Oyunlardaki performansı ve hızı arttırma

alternatif link

modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10283344.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.

mod 15: Ekran dönüş hızını arttırma

alternatif link

modu kaldırmak için: c:\private\10202be9\10282f0f.txt dosyasını silip telefonu yeniden başlatın.

mod 14 yükledik peki mod 15 i veya diğerlerini yükleyince mod 14 silinmiyomu?çünkü diğerlerinide yüklerken private dosyası değişiyo.

mıttık

Üye
hayır silinmiyo private dosyasının içne bakarsan sadece modla ilgili dosya old. farkedersin aslında tek dosya kopyalayıp değiştiriyon diğerleri aynı kalıyo kolaylık olsun diye private dosyası şeklinde vermiş arkadaşlar dizinler arasında kaybolmayın diye çünkü privatede yaklaşık 1000 tane dosya olabiliyo telin üzerne yüklenenlere göre...

kusursuz_0606

Üye
ozaman yüklerken sadece private klasörünün içindekilerimi atacağız.

ilkgul

ilkgul

Üye
arkadaşlara modları yükledikten sonra dosya yöneticisinden bir dosya acmaya çalıştım tel açmaya çalıştı ama başaramadı dondu tuşlar kitlendi bataryayı cıkarıp tekrar denedim aynı çare olarak tekrar format attım eğer caresi varsa yada ben birşeyleri eksik yaptımsa ne olabilir :hmmm:hmmm

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sonunda Beklenen Mod Gelmiş Bulunmakta.

C6'da Fotoğraflarda Telefonun İstenmeyen Klasörlerdeki Resimleri Taramasını Engelleme.

İlk Sayfaya Mod Eklenmiştir. Ancak Herkeste Farklı Klasörler Olabilir. Bu Yüzden İlk Sayfadan İndirdiğiniz Rarın İçindeki 200009FE.txt dosyasını notepad ile açıyoruz. Karşımıza Böyle bir İçerik Çıkacak

Şimdi 0x1**** ile başlayanlar Hafıza kartındaki gözükmeyecek klasörlerdir. Buraya eklediğimiz klasörlerdeki resimler gözükmeyecektir. Şimdi burdakilerden hariç istemediğiniz klasörler varsa 0x10033 diye araya yeni bir girdi ekleyip istemediğiniz klasörü yazın.

Örnek: 0x10033
string "\\Images\\Backgrounds\\" 0

Yukardaki örneği 0x10032'nin sonuna ekleyin. Yukardaki örnek hafıza kartında imagesdeki backgrounds klasöründeki resimlerin fotoğraflarda gözükmesini engeller.

Aynı şeyleri telefon hafızasındada yapabilirsiniz. Tek fark Telefon Hafızasını 0x4***** ile başlar.
Telefon hafızasında istemediğiniz bir klasörü
0x40002'in altına ekleyin.

Örnek:
0x40003 string "C:\\Data\\Images\\" 0

Sadece İstediğimiz Klasörler Kalana Kadar Ekliyoruz. İstediğimiz Kadar Ekleyebiliriz.

Dosyayı Kendimize Göre Ayarladıktan Sonra Kaydediyoruz. Kaydettiğimiz 200009FE.txt dosyasını telefonda
C:\\Private\10202be9\
klasörünün içine atıyoruz. Teli kapatıp açıyoruz ve fotoğraflara giriyoruz. Modumuzun çalıştığını görüyoruz :oke:

baba3232

baba3232

Üye
Ben D yide taratmak istemiyorum onu nasıl yapıcam 0x3 mi olacak oda ?
Şuan bunları yaptım;
0x20001 string "Z:\\" 0
0x40001 string "C:\\" 0
zvec komple görünmez böylece ama D için ne yapmam lazım ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Ben D yide taratmak istemiyorum onu nasıl yapıcam 0x3 mi olacak oda ?
Şuan bunları yaptım;
0x20001 string "Z:\\" 0
0x40001 string "C:\\" 0
zvec komple görünmez böylece ama D için ne yapmam lazım ?

D dediğin nedir? RAM dosyaları mı?

baba3232

baba3232

Üye
Evet ayrıca yaptıklarımda hata yok değilmi o değerleri sildim 0x2 leri ve 0x4 leri bunları yazdım oraya

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Evet ayrıca yaptıklarımda hata yok değilmi o değerleri sildim 0x2 leri ve 0x4 leri bunları yazdım oraya

Galeri zaten d yi taramaz. Sen hiç d'deki bi resmi gördün mü galerinde?

Ayrıca sadece C: veya Z: yazarak bütün sürücüyü engelleyemezsin. İç klasörleride yazman lazım.

Örnegin C:\Data yazdık diyelim. Bu datadaki resimleri engeller. Datanın içinde başka klasörler varsa onlara dokunmaz o yüzden. Datanın içinde resim olanlarıda yazman gerek.
Örnek: C:\Data\Images
C:\Data\Images\Backgrounds gibi. Klasör içinde klasör varsa onlarıda yazman gerek eğer engellemek istiyorsan

baba3232

baba3232

Üye
Bilmem tuhaf tuhaf resimler çıkıyor program kurduktan sonra orayıda kapatmak istedim string değeri nedir D nin ?
0x?0001 string "D:\\" 0

Oke çok sağolun yoksa flashlıycaktım :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
D'nin stringi yoktur. C6 FW Kullanıyosan garip resimlerden birinin üzerine gel Seçeneklerden bilgilere geç. Resmin tam ismini kopyalayıp x-plorede sürücülerde arat. Hangi sürücüde oldugunu bulabilirsin böylelikle

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın

diyoya dostum mesela benim önceki private klasöründe birsürü klasör vardı bunda bir tane var sorun yaşamayız değilmi sonradan

Kendi ağzınla diyosun bunda bitane var diye. Sen olan dosyanın üzerine dosya kopyalayınca hiç dosya silindiğini gördün mü? O sadece gereken dosyayı değiştiriyor. Eski dosyaların aynen duracak.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yaa bide ben bişey sorucam .s.s Ben Opera Mini ' yi yüklediğim zaman neden simgesi bozuk görünüyor ? garip oluyor ? Bu resimdeki gibi olmuyor

Benimki aynen böyle oluyor ?? Bozuk ve karışık bişey .s

Nedenini bilen varmı acaba ? Nasıl çözebilirim bilen varmı acaba ?

Üst Alt