Nokia C6\N97 FW İçin Yapılmış Tüm Modlar (GÜNCEL) (Tekrar FW Atma Gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

v-s-l

Üye
mod9 u yaptım. ama 4x5 menuyu (mod8) yapadım. Neden olabilir? c6fw v11 türkçe modsuz kullanıyorum.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Razor55

Üye
Bu modlar harika. Ama söylendiği gibi bazı modların devamlı çalışması için RomPatcherdan c2z.rmpyi hem aktif etmek hemde autoya ayarlamak lazım. Onuda zaten MegaloManiaX (Şükrü) kardeşim anlatmış. Aynı zamanda komşum kendisi :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bu modlar harika. Ama söylendiği gibi bazı modların devamlı çalışması için RomPatcherdan c2z.rmpyi hem aktif etmek hemde autoya ayarlamak lazım. Onuda zaten MegaloManiaX (Şükrü) kardeşim anlatmış. Aynı zamanda komşum kendisi :)

Eyvallah abi saolasın :oke:

Bu Arada

MOD 11: Kamera Kalitesini Arttırma Modu
MOD 12: Video Kayıt Kalitesini Arttırma
MOD 13: Başlangıçta Çalan Giriş Müziğinin Sesini Arttırma
MOD 14: Oyunlardaki Performansı ve Hızı Arttırma
MOD 15: Ekran Dönüş Hızını Arttırma

Modları İlk Sayfaya Eklenmiştir. Güle Güle Kullanın.

Bizi İzlemeye Devam Edin :oke:

21sacraments

21sacraments

Üye
takipçiniz :D

emr-erock

emr-erock

Üye
c2z.rmp Patchi aktif haldeyken Fotoraflarda en fazla 5 saniye kalabiliyorsun.Kendi Kendine Kapanıyor.BÜYÜK BÜYÜK BÜYÜK bir Sorun..

henes_42

henes_42

Üye
MOD 14: Oyunlardaki Performansı ve Hızı Arttırma

Alternatif Link

İçindeki Private Klasörünü C:\Private ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.

Modu Kaldırmak İçin: C:\Private\10202be9\10283344.txt Dosyasını Silip Telefonu Yeniden Başlatın.

selam arkadaşım (isminiz şükrü imiş, şükrü kardeşimde diyebiliriz sanırım.) yukardakini örnek olarak aldım. demişsinki C:\Private ile değiştirin. Private klasörünü değiştirmek mi? içinde çoook başka dosyalar var, bu atacağımız private içinde ise hepsi illaki olmayacak, private klasörünü değiştirmek yerine, private klasörünü açıp, içine ilgili dosyayı kopyalatmak daha doğru olmazmı ???

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
[/CENTER]
[/COLOR][/FONT][/B] selam arkadaşım (isminiz şükrü imiş, şükrü kardeşimde diyebiliriz sanırım.) yukardakini örnek olarak aldım. demişsinki C:\Private ile değiştirin. Private klasörünü değiştirmek mi? içinde çoook başka dosyalar var, bu atacağımız private içinde ise hepsi illaki olmayacak, private klasörünü değiştirmek yerine, private klasörünü açıp, içine ilgili dosyayı kopyalatmak daha doğru olmazmı ???

O sadece gerekli dosyayı değiştircek. Olmayanlar silcek deil dimi. Sadece kendisinde olan dosyayı değiştircek. İçine girip tek tek ugraşmayın diye dedim. İsterseniz örnekle acıklayabilirim.

bizim private diye bir dosyamız olsun içinde a klasörü ve b klasörü olsun. hem a klasöründe hemde b klasöründe de 123.txt dosyayı var diyelim.

Şimdi benim size verdiğim dosya şuna benziyor private\a\123.txt. siz privateyi attıgınzıda a klasöründeki 123.txt değişiyor. Ama b klasörü deişmedi dim? b klasörünüde silmedi aynı zamanda. Yani ben sizi a nın içine girip 123.txt yi kopyalamaktan kurtarmış oldum. O kendi yolunu buldu :) Bunun gibi birşey. Ben gideceği yolları kendim ayarladım. O gerekli dosyayı değişecek. Geri kalanına dokunmayacak

--------------- Ekleme ---------------

c2z.rmp Patchi aktif haldeyken Fotoraflarda en fazla 5 saniye kalabiliyorsun.Kendi Kendine Kapanıyor.BÜYÜK BÜYÜK BÜYÜK bir Sorun..

Şimdi 10dk beklettim öyle bir sorunla karşılaşmadım. Modifiye FW Kurmadığınıza Emin Misiniz? Modifiye FW 'ler RomPatcher yamalarında sorunlara yol açar. Orjinal FW 'ler değil..

kusursuz_0606

Üye
tüm bu modları aynı anda kullanabilirmiyiz

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
tüm bu modları aynı anda kullanabilirmiyiz

MOD 6 ile MOD 7 ve MOD1 ile MOD 15 i aynı anda kullanamazsınız.

mod6 sadece e sounds u tarar müzik oynatıcı için
mod7 sadece e music i tarar müzik oynatıcı için.

mod1 ekranın dönmesini kapatır sürekli yatay olmasını sağlar (telefonda kapattıgımızda sürekli dikey olur. Ama bu sürekli yatay karıştırmayınız.)
mod15 ise ekranın dönüş hızını hızlandırır.

Bunlar iki halde birbirleriyle çakışır. İkisinden de bir tane seçip atmalısınız

emr-erock

emr-erock

Üye
O sadece gerekli dosyayı değiştircek. Olmayanlar silcek deil dimi. Sadece kendisinde olan dosyayı değiştircek. İçine girip tek tek ugraşmayın diye dedim. İsterseniz örnekle acıklayabilirim.

bizim private diye bir dosyamız olsun içinde a klasörü ve b klasörü olsun. hem a klasöründe hemde b klasöründe de 123.txt dosyayı var diyelim.

Şimdi benim size verdiğim dosya şuna benziyor private\a\123.txt. siz privateyi attıgınzıda a klasöründeki 123.txt değişiyor. Ama b klasörü deişmedi dim? b klasörünüde silmedi aynı zamanda. Yani ben sizi a nın içine girip 123.txt yi kopyalamaktan kurtarmış oldum. O kendi yolunu buldu :) Bunun gibi birşey. Ben gideceği yolları kendim ayarladım. O gerekli dosyayı değişecek. Geri kalanına dokunmayacak

Şimdi 10dk beklettim öyle bir sorunla karşılaşmadım. Modifiye FW Kurmadığınıza Emin Misiniz? Modifiye FW 'ler RomPatcher yamalarında sorunlara yol açar. Orjinal FW 'ler değil..
4x5 menü yani C2z.rmp Aktif ken fotoraflara bakamıyorum. Modifiye fw değil

bu arada ben teşekkürü İlk an verDim zaten...

pcwolf

pcwolf

Üye
Güzel modlar teşekkürler ama benim bi sorunum var. x plorer de codec dosyasını atacağım zaman programdan çıkış yapyıor, telefonun dosya yöneticisinden girince dosya geleceği zaman telefon kalıp donuyor pili çıkarınca anca kendi geliyor.filebrowser programında da dosyayı atarken zaten kullanılıyor uyarısı veriyor. mesaj, ses modu felan benim için önemli, diğer modlar çalışıyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

Tema efekti yüklemiş miydiniz. Tema efektlerindende yapabilir. tema efektlerini kapayıp tekrar deneyip sonucu yazarsanız başka çözümlere bakabilirm.

Güzel modlar teşekkürler ama benim bi sorunum var. x plorer de codec dosyasını atacağım zaman programdan çıkış yapyıor, telefonun dosya yöneticisinden girince dosya geleceği zaman telefon kalıp donuyor pili çıkarınca anca kendi geliyor.filebrowser programında da dosyayı atarken zaten kullanılıyor uyarısı veriyor. mesaj, ses modu felan benim için önemli, diğer modlar çalışıyor.

open5all yamasını aktif ettiniz mi? Birde xplore ile atarken eger zip dosyasının içinden cıkar deyip privateyi seciyorsanız atma yapabilir. Once private klasörünü hafıza kartında bir yere cıkarın. Sonra cdeki privateye atmayı deneyin

pcwolf

pcwolf

Üye
Tema efekti yüklemiş miydiniz. Tema efektlerindende yapabilir. tema efektlerini kapayıp tekrar deneyip sonucu yazarsanız başka çözümlere bakabilirm.

open5all yamasını aktif ettiniz mi? Birde xplore ile atarken eger zip dosyasının içinden cıkar deyip privateyi seciyorsanız atma yapabilir. Once private klasörünü hafıza kartında bir yere cıkarın. Sonra cdeki privateye atmayı deneyin

Yama açık, ilk başta denilenleri yaptım yani. Zipten atma da yapmıyorum hafıza kartındanki dosyaları yönetici programlarıyla atmaya çalışıyorum. Pc suite modunda bilgisayardan atmayı denedim heralde codecleri attı ama diğerlerini atarken kopyalamayı durdur gibi uyarı geldi yani atmıyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yama açık, ilk başta denilenleri yaptım yani. Zipten atma da yapmıyorum hafıza kartındanki dosyaları yönetici programlarıyla atmaya çalışıyorum. Pc suite modunda bilgisayardan atmayı denedim heralde codecleri attı ama diğerlerini atarken kopyalamayı durdur gibi uyarı geldi yani atmıyor.

sizin için sis dosyası yapacağım. akşama koyarım. onu kurmayı deneyin. denerkende opa4all installserver hepsini seçin rompatcherdan

pcwolf

pcwolf

Üye
sizin için sis dosyası yapacağım. akşama koyarım. onu kurmayı deneyin. denerkende opa4all installserver hepsini seçin rompatcherdan
Yapabilirseniz çok sevinirim sağolun. Çıkış yapıldığında mesajı kapatmama modu da bayağı önemli.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yapabilirseniz çok sevinirim sağolun. Çıkış yapıldığında mesajı kapatmama modu da bayağı önemli.

maalesef mesajlar özel olarak ayarlanamıyor. Ya rehber takvim aramak kaydı mesajlar gbi uygulamalar çıkış yapıldıgında arka planda kalcak. Yada hepsi çıkış yapıldıgında kapanacak. Ekstradan bazıları acık kalsın bazıları kapansın diye editleyemiyoruz ayar dosyasını. İzin vermiyor

emr-erock

emr-erock

Üye

kardeş sadece beyaz ışık modu
tuş kilidi titreşimini kapatma modu
ve 4x5 meni Modunu
Kullanıyorum... Tema efekti veya extradan başka hiç bir şey yok...

pcwolf

pcwolf

Üye
maalesef mesajlar özel olarak ayarlanamıyor. Ya rehber takvim aramak kaydı mesajlar gbi uygulamalar çıkış yapıldıgında arka planda kalcak. Yada hepsi çıkış yapıldıgında kapanacak. Ekstradan bazıları acık kalsın bazıları kapansın diye editleyemiyoruz ayar dosyasını. İzin vermiyor

Yok yok mesajlar kapanmasın da ötekiler önemli deği rehber vs,yani mesajlarla birlikte kapanmayacak programlar kapanmasa da olur yeter ki mesaj yazıp yes tuşuna bastığımda no ya basınca yazdığım mesaj uçmasın.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Yaaaa uzun süredir foruma girme fırsatı bulamadım . O yüzden konudanda tam 6 sayfa geri kalmışım .s
Bu arada tekrar teşekkürler paylaşımlar için bi ton yeni mod eklemişsin (:

Üst Alt